Kako ljubko! Melani Mekicar je pokazala, kakšna je bila videti kot majhna deklica, ta nasmeh bi prepoznali povsod!

Kako ljubko! Melani Mekicar je pokazala, kakšna je bila videti kot majhna deklica, ta nasmeh bi prepoznali povsod! (foto: Instagram/melanimekicar) Instagram/melanimekicar
10. 1. 2023

Simpatična voditeljica je pred kratkim praznovala rojstni dan.

Melani Mekicar je postala prepoznaven televizijski obraz, ki jo gledalci zelo radi spremljajo. Zato ne čudi niti dejstvo, da ima na družbenih omrežjih veliko zvestih sledilcev, ki se navdušujejo nad njenimi objavami.

Nekatere znane dame nerade pokažejo kakšen prizor iz svojega otroštva, a Melani res ni med njimi. Svojega odraščanja se rada spominja, in zato je svoj rojstni dan obeležila na simpatičen način, z objavo svoje fotografije iz otroštva.

Preberite še: Srčna izbranka Luke Basija pokazala spremenjeno (noro dobro!) pričesko, ob tem pa je k sebi stisnila tega lepotca!

Nekateri ljudje se zelo spremenijo, a tega ne moremo trditi za Melani. Njen otroški obrazek krasi nasmešek, po katerem bi jo prepoznali še danes! Že kot majhna punčka je imela svetle lase, takrat še rahlo valovite - in kratke. No, zdaj je postavna dolgolaska, s pričesko, ki ji res lepo pristoji.

Njeni sledilci so ji zaželeli vse najboljše, iskrenim čestitkam pa se pridružujemo tudi v našem uredništvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)