Kako velik je že! Vnuček Rosvite Pesek očara s svojim nasmeškom, starša sta nadvse ponosna

Kako velik je že! Vnuček Rosvite Pesek očara s svojim nasmeškom, starša sta nadvse ponosna (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
1. 7. 2022

Pri otrocih se najbolj vidi, da čas res hitro beži - in to dobro vedo tisti, ki so starši.

Sin Rosvite Pesek, Filip, ter njegova soproga Nastja sta se pred časom razveselila rojstva sinčka Matea. Ta je zdaj že pravi očarljivec, ki s svojim iskrenim in širokim nasmehom vzbuja simpatije pri čisto vseh. Nastja na svojem Instagram profilu pogosto pokaže prisrčne prizore iz njihovega vsakdana, tokrat pa je to naredila ob posebni priložnosti.

Jasna Kuljaj je nekaj takšnega prvič doživela in svojega navdušenja ni mogla skrivati

Objavila je fotografije malega Matea v družbi svojega očka, ob tem pa še nekaj prizorov iz časov, ko je bil vnuk Rosvite Pesek še čisto majhna štručka. "Hvala najin navihani Mateo, da nama že 7 mesecev (šele sedaj vidim kako hitro čas beži) lepšaš dneve in krajšaš noči. Rada te imava.🥰 Ati in Mami. P.S. Kako poteka igra z njegovo najboljšo prijateljico vidiš na zadnji fotki," je zapisala Nastja.

No, videti je, da je Mateova najboljša prijateljica prav njihova hišna ljubljenka, prikupna psička, ki budno pazi na malčka. Ta odrašča v okolju, v katerem mu ne manjka ljubezni staršev in starih staršev. Sam pa jim to vrača na najbolj prisrčen otroški način: s širokimi nasmehi in objemčki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)