Kakšna eleganca! Tanja Ribič je v TEJ obleki zažarela kot že dolgo ne, njen pas nikoli ni bil ožji

Kakšna eleganca! Tanja Ribič je v TEJ obleki zažarela kot že dolgo ne, njen pas nikoli ni bil ožji (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
23. 9. 2022

Posebne priložnosti si zaslužijo posebne kreacije!

Tanja Ribič in njen Branko Djurić - Djuro sta se pred kratkim udeležila poroke, kar je naša igralka z veseljem razkrila svojim sledilcem. Ne samo to: pokazala je, kakšno obleko je izbrala za to lepo priložnost.

Preberite še: Ooo, kako lepo! Nina Ivanič pokazala svojo MAMO, ki je prava dama, nam se zdita zeloo podobni, pa vam?

Gre za čudovito kreacijo v oranžni barvi, narejeno iz plisiranega blaga in s pasom. Obleka, ki ima globok dekolte, je na Tanji videti fantastično, v kombinaciji z zaprtimi sandali z visoko petko in majhno črno torbico pa je kot nalašč za svečan dogodek. Rokavi obleke so dolgi in nagajivo zasukani do komolcev. Tanja je nosila razpuščene lase, oblikovane v paža z dolgim frufrujem.

Tudi Tanjin soprog Djuro je bil res eleganten v temno modri obleki in svetlo modri srajci. Gre za klasično moško obleko, ki pa jo je Djuro popestril z broško v obliki belega metuljčka. "Še vedno pod vtisom čudovitega zduženja dveh lepih mladih dušic," je ob prizoru, ki je navdušil marsikoga, zapisala naša igralka. Mi pa se lahko samo mirno strinjamo, da imata oba odličen modni okus in da znata za vsako priložnost izbrati prava oblačila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)