Kakšni lepotici! Zala Djuric pokazala družinske prizore in svojo sestro Elo, ki se drži bolj v ozadju (a je prava lepotica!)

28. 3. 2023
Deli
Kakšni lepotici! Zala Djuric pokazala družinske prizore in svojo sestro Elo, ki se drži bolj v ozadju (a je prava lepotica!) (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Naša mlada igralka je prelepo dekle, malce je podobna svoji mami Tanji, pa tudi očetu Branku. Ima pa tudi mlajšo sestro, ki se v javnosti ne pojavlja prav pogosto.

Zala Djuric žanje uspeh za uspehom. Nazadnje je številne gledalce navdušila s svojim nastopom v filmu Dedek gre na jug v vlogi Esme. Igrala je skupaj z Borisom Cavazzo in Vladom Novakom, ki sta z veseljem dala kakšen nasvet svoji mlajši kolegici.

Preberite še: Ta naša gola voditeljica bo že prav kmalu mamica, tukaj so vroče fotografije!

Ko pa gre za Zalino zasebno plat, ni najbolj zgovorna in svoje zadeve zadrži zase (in do tega ima vso pravico). Njena starša, oče Branko Đurić in mama Tanja Ribič, sta uspešna igralca, in pozornosti javnosti sta deležni tudi njuni hčerki, Zala in mlajša Ela. Medtem ko se je Zala že odločila za svojo pot in se pogosto pojavlja v medijih zaradi svojega dela, se je Ela doslej držala bolj v ozadju. Sicer se je pojavljala na raznih dogodkih v družbi staršev in sestre, tako da jo je občasno bilo mogoče videti.

No, pred kratkim je dopolnila 18 let in ob tej priložnosti je Zala na Instagramu objavila več njunih fotografij iz zgodnjega otroštva in mladosti. Vse po vrsti so zelo prisrčne, na zadnji sliki pa je mogoče videti obe. Jasno je, da je Ela prav taka lepotica kot njena starejša sestra in da sta si tudi malce podobni.

Morda vas zanima: Vaaau, taka dolgolaska je hčerkica Darje Gajšek, podobnost med njima pa je čedalje večja

"Moja prva ljubezen, moj sonček, moja najboljša prijateljica, moja zgaga ..." je med drugim zapisala Zala in dodala še opise fotografij ter kraje, kjer so prizori nastali. Njeni sledilci so bili nad videnim navdušeni in številni so Eli zaželeli vse najboljše. Iskrenim čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Morda bi vas še zanimalo: Nina Pušlar je gostovala v podkastu z Živo Avžner, med pogovorom pa je prvič spregovorila o materinstvu: "Ampak sem se tega zavedala, pa hkrati nikoli v resnici nisem imela zares želje, da bi imela svojo družino, da bi si jo začela ustvarjati ali pa delati na tem. Zdaj je prvič, da v bistvu zares razmišljam o tem," je bila iskrena. Več pa v posnetku.