Vaaau, taka dolgolaska je hčerkica Darje Gajšek, podobnost med njima pa je čedalje večja

27. 3. 2023
Deli
Vaaau, taka dolgolaska je hčerkica Darje Gajšek, podobnost med njima pa je čedalje večja (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

Punčke ne izpostavlja preveč, a tu pa tam le pokaže kakšen utrinek. Njeni oboževalci - in verjetno tudi ona sama - pa se čudijo dejstvu, da njena Ema tako hitro odrašča.

Zdi se, da je še včeraj bila pravi drobižek, zdaj pa je že mala damica! To bi lahko rekli ob pogledu na prizor, ki ga je priljubljena pevka in voditeljica Darja Gajšek pokazala svojim oboževalcem. Šlo je za posebno priložnost, za materinski dan, ob tej priložnosti pa se je slikala skupaj s svojo prikupno hčerkico Mio, ki jo s soprogom Alenom Jankovićem naravnost obožujeta!

Preberite še: To se je že nekaj časa govorilo o ženi Blaža Švaba, a je videti, da je vse laž!

Mala Mia je prava kopija svoje znane mamice - prav tako je svetlolasa in videti je, da naravnost obožuje dolge lase. Ti so rahlo skodrani in čisto mogoče je, da je imela pred slikanjem spletene kitke, da so tako lepo valoviti. "Ponosno je moje srce, dobila sem novo ime, kot jaz nekoga kličem sama, nekdo mene kliče mama.” Vsem mamicam tega sveta želim lep materinski dan," je ob lepem prizoru zapisala Darja, ki je v trendovskih črnih hlačah iz sijajnega materiala videti odlično.

Morda bi vas zanimalo: Opaaa, to pa je sprememba pa pol! Hajdi iz Poroke na prvi pogled čisto spremenila svoj videz (poglejte slike!)

Njena hčerkica pa ji iz dneva v dan postaja bolj podobna in čisto mogoče je, da bo čez nekaj let njena prava kopija. Darjini oboževalci so bili navdušeni in ganjeni hkrati, saj je jasno, da v njenem domu vlada veliko ljubezni. V takem duhu skupaj s soprogom Darja vzgaja svojo malčico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

  • Morda bi vas še zanimalo: Nina Pušlar je gostovala v podkastu z Živo Avžner, med pogovorom pa je prvič spregovorila o materinstvu: "Ampak sem se tega zavedala, pa hkrati nikoli v resnici nisem imela zares želje, da bi imela svojo družino, da bi si jo začela ustvarjati ali pa delati na tem. Zdaj je prvič, da v bistvu zares razmišljam o tem," je bila iskrena. Več pa v posnetku.