Ta znana Slovenka ni skrivala svojega mnenja o Tini Gaber, povedala ga je jasno in glasno!

28. 7. 2023
Deli
Ta znana Slovenka ni skrivala svojega mnenja o Tini Gaber, povedala ga je jasno in glasno! (foto: Anže Krže)
Anže Krže

V zadnjem času so številne oči vedno radovedne javnosti uprte v Tino Gaber ...

Tino Gaber smo najprej spoznali kot miss Hawaiian Tropic, zadnjih nekaj let pa je delala kot TV voditeljica, postala je znana instagramerka. V zadnjem času pa zaradi tega, ker je partnerica predsednika vlade Roberta Goloba, požanje veliko pozornosti, kjer koli se pojavi.

Preberite še: Preverili smo, koliko je v resnici stara Tina Gaber

Ko sta skupaj v javnosti, Tina vedno poskrbi, da je videti zares odlično. Na njeni elegantni in vitki postavi so obleke, ki si jih izbere, naravnost fantastične! Že večkrat je pokazala, da zna izbrati lepe stajlinge, zato številne dame komaj čakajo, da jo vidijo na kakšnem javnem dogodku, saj ob njenem slogu oblačenja dobijo kakšno dobro zamisel tudi zase.

No, pred kratkim pa je o tem, kaj si pravzaprav misli o Tini, razkrila ena od uspešnejših slovenskih spletnih vplivnic, Katarina Benček. S Tino se poznata že lep čas, na Instagramu smo že opazili, da sta v preteklosti komentirali objave druga drugi in jih tudi všečkali.

Katarina Benček

Katarina Benček

Helena Kermelj

Morda vas zanima: Kaaj? Saša Lendero bo kmalu abrahamovka, a v kopalkah je kot mlado dekle (samo poglejte njen trebušček)

Katarina je o tej temi spregovorila v svoji Instagram zgodbi, ko je odgovarjala na vprašanja spletnih sledilcev. Nekdo jo je vprašal, kaj si misli o Tini. Nato je Katarina delila sliko, na kateri je v njeni družbi in jasno izrazila svoje mnenje o njej.

"Upam, da jo bo lahko javnost bolj spoznala in spoznala, da je ženska z možgani in srcem na mestu! Všeč mi je, da je začela govoriti o tematikah, ki se nam morda zdijo ‘nepomembne," je poudarila. Dodala je še, da jo vidi kot žensko, ki je v politiko vnesla svež veter.  Vsekakor so to lepe besede, se vam ne zdi?

BONUS VIDEO: Spoznajte Mercedesovo prestižno limuzino, oblikovano pod vodstvom slovenskega mojstra Roberta Lešnika

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu