Katarina Čas ne skriva, koga na vso moč pogreša v svojem življenju, morala se je posloviti od njega

Katarina Čas ne skriva, koga na vso moč pogreša v svojem življenju, morala se je posloviti od njega (foto: Goran Atley) Goran Atley
7. 10. 2022

Naša uspešna igralka ima veliko srce - tako za ljudi kot za živali. To je jasno pokazala že pred časom, ko se je poslovil njen dolgoletni hišni ljubljenec.

Katarina Čas je ob sebi imela zvestega spremljevalca, hišnega ljubljenca, zlatega prinašalca z imenom Yoda, ki ga je imela kar 14 let. Žal se je pred meseci poslovil, za njim pa je ostala praznina, ki je naša igralka ne skriva.

Preberite še: Tako lepo kuhinjo ima naš pevec Jan Plestenjak, nič čudnega, da se zelo rad zadržuje doma!

Na njenem Instagram profilu je namreč mogoče najti številne fotografije, na katerih je v družbi Yode, ki jo je spremljal na vseh njenih poteh v naravi. Yoda se je poslovil v začetku poletja, kar je v njenem srcu pustilo praznino. Pred časom je tako objavila več prizorov, ki so nastali, ko je še bil ob njej. Ob čudovitih slikah je med drugim zapisala, da ga nikoli ne bo pozabila, saj ji bo za vedno ostal v spominu.

Preberite še: Kuharska mojstrica Ana Roš je takole razveselila znanega Slovenca, ki ni skrival svojega navdušenja nad njo

Sicer so zlati prinašalci pri nas priljubljeni družinski psi. Veljajo za mirne, prijazne in ljubeče kužke, ki imajo zelo radi svoje ljudi. Z ustrezno vzgojo bodo prijazni tudi do drugih živali. Obožujejo sprehode in gibanje, veljajo pa še za dobre pse čuvaje. Res so odlična družba, kar dobro ve tudi Katarina. Kdo ve, morda si bo kdaj še nabavila kakšnega kužka, ki ji bo delal družbo na njenih poteh in jo vedno z veseljem pričakal, ko pride domov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)