Kdaj se bosta poročila Mojca Fatur in Klemen Slakonja? Njen odgovor je jasen ...

Kdaj se bosta poročila Mojca Fatur in Klemen Slakonja? Njen odgovor je jasen ... (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
30. 1. 2023

Znan slovenski igralski par že dolgo časa živi skupaj, pa tudi zaročena sta že, zato se številni sprašujejo, kdaj se bosta sprehodila do oltarja.

Igralka Mojca Fatur in njen partner, Klemen Slakonja, sta znan slovenski estradni par. Trenutno Mojca nastopa v monokomediji Nikoli ni prepozno in z njo polni kulturne domove po celi Sloveniji. Pred kratkim jo je gostila kolegica v pocastu na Metropolitan.si in z njo opravila zanimiv pogovor. Mojca je med drugim razkrila tisto, kar marsikoga zanima - kako kaže z njuno poroko!

"Zaročena sva, dokler se ne poročiva. (smeh, op. p.) Malce sva lena. Ko bi se en poročil, drugi misli, da ni pravi čas in obratno. To je formalnost, zdi se mi, da je največja zaprisega otrok. Ko imaš otroka, se vzpostavi odgovornost in vez, takrat postaneš še večja celota. Tudi dva sta družina, ampak otrok ti da neko posebno povezanost,"  je zaupala igralka in dodala, da sta skupaj že od začetka leta 2010, jeseni istega leta pa sta se zaročila.

Sicer pa je njuno življenje vse prej kot dolgočasno. Poleg številnih službenih obveznosti skupaj vzgajata še tri otroke. Mojca ima iz prejšnjega zakona 17-letno hčerko Milo, s Klemnom pa imata še dva otroka, 11-letnega Ruja in 7-letnega Leva. Pri njih doma je vedno živhano in zanimivo - še posebej, ko je treba usklajevati obveznosti, ki jih imajo vsi.

Zanimivemu pogovoru z Mojco lahko prisluhnete tukaj - zagotovo boste izvedeli vse, kar vas zanima.

Preberite si še: To je jekleni lepotec, ki ga vozi Miha Hercog, ki pogosto potuje po Evropi