Lado Bizovičar o Wernerju: "To je bilo slabo!"

Lado Bizovičar o Wernerju: "To je bilo slabo!" (foto: POP TV) POP TV
16. 4. 2018

V tokratnem šovu Zvezde plešejo sta se morala posloviti pevec Werner in njegova plesna učiteljica Gordana Grandošek Whiddon.

Tokratna rdeča nit šova Zvezde plešejo so bili ikonični plesni gibi, ki jih prav vsi dobro poznamo. Plesalci in zvezdniki so še enkrat več navdušili, na koncu pa so imeli glavno besedo gledalci in sodniki, ki so se odločili, da šov zapuščata Werner in Gordana Grandošek Whiddon.

"Čudovita izkušnja. Plešite in uživajte! To je nekaj najlepšega! Zahvalil bi se moji Gordani, ki me je res veliko naučila! Ostali pa plešite še naprej!" je takoj po izločitvi povedal Werner, ki bo kakšnega od novih gibov zagotovo uporabil tudi na svojih številnih koncertih, ki jih ima pred seboj.

Werner je v tokratnem šovu plesal na kultno pesem Jailhous Rock legendarnega kralja Elvisa Presleya. Jive, ki sta ga prikazala z Gordano ni dovolj navdušil, da bi bil dovolj za v naslednji krog tekmovanja."Danes si se mi zdel bolj razigran. Tako v obrazu kot v telesu. Jive pa ni bil v redu. Je bilo pa lepo gledati," je komentirala Katarina Venturini, Andrej Škufca je dodal: "To, da svojo karizmo primerjaš z Elvisovo, je drzna poteza!" Nika Urbas Ambrožič je bila tudi kritična: "Tvoji gibi so delovali kot bi imeli povišan holesterol. Zaobljeni in nasičeni. Mi je pa všeč tvoja samozavest." Lado Bizovičar je bil zabavnem in je v svojem stilu komentiral: "Če je Elvis videl tvojo točko, bi naredil harakiri. To je bilo slabo." Werner in Gordana sta si priplesala 17 sodniških točk, kar pa na koncu ni bilo dovolj za preboj v nov krog plesnega šova.