Bivša žena Boštjana Romiha s tem čustvenim zapisom že dala vedeti, da se ločuje?

22. 3. 2024
Deli
Bivša žena Boštjana Romiha s tem čustvenim zapisom že dala vedeti, da se ločuje? (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Takole se je Lara Romih poslovila od leta 2023 in napovedala leto 2024. Se tudi vam zdi, da je zapis zelo pomenljiv?

"Drago moje leto 23 🎉🎉🎉 Dalo si veliko lekcij 🤪... vse sorte je bilo in ker smo z leti modrejši, sem hvaležna za čisto vse 😍😍😍. Vem! Čutim, da boš 24 mladostno in energično, kot so moje mlade punce LADIES First (+naši muzičarji), ki so zadnje leto postale še en dodaten krog moje že tako široke 'družine'.
Par takih krogov imam," je svoj zapis na Instagramu začela Lara Romih, ki je s tem mnogim dala misliti, da leto 2023 zanjo ni bilo niti malo enostavno.

"Od tistih z doooolgo brado NAKONEKTANI, pa malce manj dolgo VRTIČARJI, pa ME TRI in MI TRI, ter še SOLSTICIJ banda in cel kup arhitekturno-poslovno-družabnih krogov... In še drugi kup pevsko-zborovski ljudi ... Vsi vi, mi smo zasluženo obdržali tople stike, jih gojili in se smejali. Da bi se tako nadaljevalo, pomlajevalo in množilo, kot se preštevajo zvezde v vesolju," je nadaljevala in mnogi so bili presenečeni, saj družine ni niti omenila, še manj pa moža Boštjana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

"Hvaležna za dogodke, za ljudi, za prijatelje, za toplino, za objeme, za Orion in piramide ... Naj razume, kdor more 🤪," je sklenila svoj zapis, ki je v luči tega, da se par zdaj ločuje veliko bolj jasen. Lara je morda s tem čustvenim zapisom že dala slutiti, da je bilo leto 2023 za njo prelomno leto in predvsem leto, ko je bilo treba  potegniti drastične poteze, predvsem pa tudi leto končevanj, predvsem za njo in za moža Boštjana, saj je v teh dneh kot strela z jasnega odjeknila novica, da se naš znani par razhaja.

Mnogi so bili ob takšni novici več kot šokirani, saj sta Lara in Bošjan vedno veljala za skladen par, Boštjan pa je o svoji dragi vedno rad govoril v superlativih, kako dobra mama in žena, da je. No, vse se zdi, da sta zdaj tudi sama prišla do točke, ko nista več našla skupne poti in sta videla, da je najbolje, da se razideta. Obema pa na novi poti želimo čim več sreče.

Preberite še: