Po razhodu je z bivšo ženo Boštjana Romiha zdaj takole, vse je pokazala kar sama!

17. 5. 2024
Deli

Dolgo časa sta veljala za trden par, a se je nedavno izvedelo, da sta zaključila svojo skupno pot.

Naš uspešni voditelj Boštjan Romih in prav tako uspešna arhitektka, Lara Romih, sta zdaj bivša zakonca, ki hodita vsak po svoji poti. Za vedno ju bodo družili njuni trije otroci, hčerki Lila in Rosa ter sin Dan. Oni prav tako stopajo na pot odraslosti, in ni dvoma, da jim bosta starša vedno stala ob strani.

Po razhodu imata Boštjan in Lara vsak svoje življenje, v katerem skušata uživati, kar se da. Lara v zadnjem času očitno potuje, saj se je pred kratkim sledilcem oglasila z lepim prizorom, ki je nastal na Nizozemskem. "Nizozemska ima tudi hribe in gozdove, ki pa se zaključijo ob jezeru tako..," je zapisala ob fotografiji, na kateri je v kavbojkah, majčki in jopci, njene noge pa so bose. Očitno je nadvse uživala med sprehodom po mivki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Ni razkrila, ali je njen obisk te dežele zasebne ali poslovne narave, a v vsakem primeru si zna pričarati lepe in sproščujoče trenutke. Pred Nizozemsko je obiskala Ciper, od koder se je prav tako oglasila svojim sledilcem. Tam se je mudila na evropski starševski konferenci.

"Dvakrat letno se srečamo delegati dvajsetih držav, da izmenjamo dobre prakse, predavanja in spoznamo šolski sistem gostujoče države. Aprila 23 smo bili gostitelji mi, letos pa Ciprčani. V štirih 'fraj' urah smo pokukali tudi v turistični del Cipra, sicer pa so nam kolegi odlično prestavili svoj šolski sistem ter družbeni, kulturološki in politični utrip. Hvala za nova spoznanja in izkušnje," je sporočila svojim sledilcem na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Očitno je, da Lara zna izkoristiti vsak trenutek in si pričarati lepa doživetja, ki bodo za vedno ostala z njo. Čeprav je v življenju preživela tudi grenke izkušnje, ni dovolila, da bi ji te prišle do živega - in tako je tudi prav!

Preberite še: