Ksenijo Benedetti je tole spravilo v čisti obup, ni "šparala" besed in odzvala se je zelo odločno!

7. 12. 2023
Deli
Ksenijo Benedetti je tole spravilo v čisti obup, ni "šparala" besed in odzvala se je zelo odločno! (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Nekdanja šefinja protokola se je hitro odzvala in ni skrivala, da jo je to res ujezilo.

Ksenija Benedetti uživa v vsakem trenutku svojega življenja, veliko časa preživi s soprogom Borisom Cavazzo in njun mir ji je nadvse pomemben. A tu pa tam se zgodi, da nekaj pokvari mirne trenutke, takrat pa Ksenija tudi odločno pokaže, da ji to pač ni povšeči.

Preberite še: Blaž Švab razveselil z redkim prizorom, tega pri njem res nismo vajeni, svojo zasebnost skrbno skriva

Tako je vsaj naredila pred kratkim, ko je jasno in glasno opozorila na spletne prevarante, ki so ustvarili nekaj njenih lažnih profilov - postregli so si z njenimi slikami, ki jih je mogoče najti na spletu. Na svojem Facebooku je zapisala: "Nekdo se prav pase z mojimi fotografijami. Sem že obupala. Ne nasedajte, prosim." Hkrati je objavila še posnetke zaslonov nekaj takih profilov.

Ja, res drži rek, da previdnost nikoli ni odveč, še posebej v predprazničnem času, v katerem se zdi, da se tovrstne prevare kar množijo. Seveda so na udaru slavni in znani Slovenci in Slovenke, ki jim javnost zaupa in ki so med ljudmi zelo priljubljeni, med take pa zagotovo sodi tudi Ksenija Benedetti.

Sicer pa sama velja za osebo, ki o svoji zasebnosti ni preveč zgovorna. Tu pa tam na Instagramu ali na Facebooku objavi kakšen lep utrinek iz njenega vsakdana, s tem pa zelo razveseli svoje sledilce - še posebej, če je zraven tudi njen soprog Boris.

Morda vas zanima: To bo Dončićevo malo Gabrielo pričakalo, ko pride domov, njen očka je to dal jasno vedeti

Pred časom je za revijo Jana razkrila, kako najraje preživljata svoje proste trenutke. "Zadnje čase si z Borisom vsak prosti večer privoščiva kakovosten film. Rada grem v Brkine, na Pregarje, kjer je mama ustvarila mali raj. Rada gledam našo muco KokAkolo. Rada sem na našem mini vrtu. Rada se podružim z najbližjimi. Rada kaj preberem. Rada kaj napišem. Preproste male velike reči," je bila iskrena Ksenija.

No, v prazničnem decembru si bosta zagotovo vzela nekaj časa za druženje s prijatelji in družinskimi člani, vsaj med prazniki, in njuna miza se bo brez dvoma šibila pod okusnimi, domačimi dobrotami. Verjetno ji take nevšečnosti, kot so lažni profili, ne bodo pustili neprijetnega priokusa, saj sama zna odločno opraviti s takimi rečmi - in to je tudi pokazala.

BONUS VIDEO: Zdravnik Marko Pokorn, kot ga še ne poznate: ste vedeli, kakšno ljubezen ima poleg medicine?