Ljubezen med Darjo Gajšek in njenim srčnim izbrancem je še kako očitna, res je prava srečnica!

7. 2. 2023
Deli
Ljubezen med Darjo Gajšek in njenim srčnim izbrancem je še kako očitna, res je prava srečnica! (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

Priljubljena pevka in voditeljica se zopet vrača na male zaslone in to je novica, ki so jo gledalci z navdušenjem sprejeli.

Darja Gajšek je že lep čas prepoznaven televizijski obraz. Je uspešna pevka, ki ima tudi druge talente - pred kamero se odlično znajde, zato ni nič čudnega, da so jo gledalci tako rekoč vzeli za "svojo." Pred kratkim je napovedala, da se bo spet pričela oddaja Zimski pozdrav, in s tem je razveselila številne.

Preberite še:  Jooj, kako prisrčno! Otroka TE znane Slovenke sta prvič v življenju videla sneg, TU pa je njuna reakcija!

Ko gre za njeno zasebnost, Darja ni prav gostobesedna, a tu pa tam na družbenih omrežjih le pokaže, kako lepo se imajo. S soprogom Alenom Jankovićem sta čudovit par, njuno srečo pa je obogatila hčerkica Ema, ki je zdaj že prava mala gospodična! Pred kratkim so se vsi skupaj preselili v svojo hišo, ki so jo lep čas prenavljali, a zdaj je že vse na svojem mestu.

Morda vas zanima: Jezna Jana Morelj: "Kako ima on pravico tebe soditi, poniževati, hkrati poniževati še celo tvojo družino."

Z Alenom vsak prosti trenutek preživita skupaj in očitno je, da se odlično razumeta. To sta tudi pokazala minulo nedeljo, ko sta gostovala v oddaji na nacionalni televiziji. "Danes sva šla skupaj na televizijo. Luštno je bilo v oddaji @nedeljsko_popoldne tekmovati drug proti drugemu. 💕Luštno pa bo tudi ta petek ob 20:00, ko začnemo z novo sezono Zimskega pozdrava," je ob fotografiji, na kateri je v družbi svojega soproga, zapisala Darja.

Številni se strinjajo, da sta izjemno simpatičen par, in že na prvi pogled je jasno, da sta si zelo privržena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik