Lorella Flego pokazala svoj najljubši poletni stajling: Nič glamuroznega, a vendar je vse skupaj zelo efektivno!

Lorella Flego pokazala svoj najljubši poletni stajling: Nič glamuroznega, a vendar je vse skupaj zelo efektivno! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
18. 8. 2022

Tokrat nas je pošteno presenetila, saj je kombinirala oblačila preprostih krojev, ki skupaj delujejo fenomenalno!

Lorella Flego, voditeljica in modna poznavalka, zelo pogosto pokaže svoje stajlinge. Večinoma so izjemno elegantni in težko jih je posnemati, a tokrat je izbrala take kose, ki so večni in jih zagotovo marsikatera ima nekje v omari.

TO je pričeska, s katero je Saša Lendero videti 10 let mlajša, tako nagajive je že dolgo nismo videli!

Sama prisega na kakovostne materiale in dobro ve, da je tudi oblačila preprostih krojev mogoče kombinirati tako, da se doseže maksimalni učinek. To je pokazala tokrat, izbrala je preproste hlače širokega kroja, krajši, beli top in preprosto, lahko belo srajčko z dolgimi rokavi, ki jo je v pasu zavezala v vozel.

Zraven nosi malce vpadljivejše verižice, ki popestrijo njen videz, izbrala je še slamnat cekarček z dolgimi ročaji, ki ga lahko nosi čez ramo. Zraven je obula sandale z ravnim podplatom - obuvalo, ki je primerno za pohajkovanje po mestnih ulicah.

Barve so nevpadljive, oblačila pa preprostega kroja. Kljub temu je dosegla eleganten videz, saj je izbrala nekaj dodatkov, ki pritegnejo pozornost. V taki poletni opravi ji zagotovo ni bilo vroče, saj so materiali, iz katerih so izdelana oblačila, lahki in zračni. Malce pobrskajte po svoji omari, morda odkrijete podobne kose - Lorella je vsekakor ponudila navdih za posrečeno poletno kombinacijo, primerno za razne priložnosti, tudi za večerna druženja na pregretih mestnih trgih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego