Uf, v tako miniaturnih bikinkah Lorelle Flego še nismo videli, hlačke komaj kaj pokrijejo ...

27. 7. 2023
Deli
Uf, v tako miniaturnih bikinkah Lorelle Flego še nismo videli, hlačke komaj kaj pokrijejo ... (foto: Zen)
Zen

Vedno znova zna presenetiti s prizori, ki poženejo kri v glavo ...

Naša voditeljica in modna poznavalka (pa tudi vplivnica) Lorella Flego ima 49 let in tega dejstva ne skriva. A ko si obleče kopalke, je jasno, da ima postavo mladega dekleta! Občasno rada preseneti s takimi prizori, ob katerih številnim postane kar pošteno vroče.

Preberite še: Kaaj? Saša Lendero bo kmalu abrahamovka, a v kopalkah je kot mlado dekle (samo poglejte njen trebušček)

Že nekaj let zapored pokaže kopalke, ki jih je izbrala za poletje, in tudi letos jih je. Gre za miniaturne bikinke v svetlo rožnati barvi in z zanimivim modrčkom, ki je pošit z blagom v obliki rožnih listkov. H kopalkam spadajo tudi modni dodatki. Lorella se je odločila za slamant cekar, okrašen z rožicami, izbrala je nekaj preprostih zaspestnic, ni pozabila niti na pareo, ki jo zaščiti pred močnimi sončnimi žarki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Spodnji del kopalk je nadvse miniaturen (podrobneje si ga lahko ogledate, če podrsate desno) in delno razkriva Lorellino čvrsto zadnjico. Ob pogledu na našo voditeljico tisti, ki je ne poznajo, verjetno ne bi pomislili, da je mamica, saj je njena postava taka, kakršno imajo mlada dekleta.

Morda vas zanima: Zdaj je jasno, po kom je Tina Gaber videti tako fantastično – poglejte njeno mami!

Lorella nikoli ni skrivala dejstva, da lepo skrbi zase, redno telovadi in pazi na prehrano. Tudi pri kozmetiki je zelo pazljiva - uporablja samo tiste izdelke, v katere je prepričana in dobro ve, da so odlični za njeno kožo. Tudi nega las je pomembna in tega se sama dobro zaveda. Treba je poskrbeti, da so predvsem zdravi, zato redno obiskuje frizerja.

Ja, kljub temu, da jo le malo časa deli od abrahama, je še kako vitalna in mladostna. Čeprav ima zahteven delovni tempo, se zna ustaviti in prisluhniti svojemu telesu. Dobro ve, da je treba svoje zdravje in počutje postaviti na prvo mesto - vse ostalo bo že počakalo.

BONUS VIDEO: Luka Basi jasno in glasno: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh."

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž