Luka Basi naredil nekaj, kar ne vidimo prav pogosto, oboževalci so bili navdušeni, ko je pokazal TO!

Luka Basi naredil nekaj, kar ne vidimo prav pogosto, oboževalci so bili navdušeni, ko je pokazal TO! (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
15. 3. 2022

Postavni pevec se zna še kako poveseliti!

Luka Basi je eden od tistih glasbenikov, ki so komaj čakali, da se spet vrnejo na odre, pred svoje zvesto občinstvo. Pred kratkim je imel dva koncerta in na vso moč je užival, ko je spet stopil pred oboževalce. Ti poznajo vse njegove pesmi in jih radi zapojejo skupaj z njim.

Preberite še: Marjetke Vovk v tako ultra kratkem krilcu še nismo videli, pokazala svoje lepe noge, marsikatera ji jih zavida

Zdaj pa je pokazal, kako je vse skupaj videti po nastopu, ko se s spremljevalno skupino vrnejo v zaodrje. Očitno so bili vsi še polni "odrske" energije, saj se niso kar umirili, temveč so mini-koncert priredili še sebi!

Videti je, da so se na vso moč zabavali, Luka pa je svojim kolegom, ki ga spremljajo na nastopih, iskreno dejal, koliko mu pomenijo. "Kako izgleda naš backstage po dveh prekrasnih večerih?? Video pove več kot bi lahko opisale besede! Mi smo ena velika glasbena družina, ki energijo prejema od vas! Love you MY BOYZ," je zapisal Luka ob posnetku, ki si ga je takoj ogledalo veliko njegovih sledilcev. Vsem po vrsti so se fantje zdeli preprosto fantastični!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)