Ajeeej, Luka Basi doživel trenutek, ki se ga boji vsak moški, samo poglejte si njegov odziv!

11. 6. 2024
Deli

No, nezgode in prigode res nikoli ne počivajo in do njih lahko pride v najbolj nepravem trenutku.

O tem se je lahko nedavno prepričal priljubljeni pevec Luka Basi, ki ima res veliko oboževalcev. Ti z velikim veseljem obiskujejo njegove koncerte, saj vedno poskrbi za nepozaben žur. Tako je tudi v Kočevju poskrbel, da se je občinstvo lepo zabavalo in uživalo, a medtem se mu je pripetilo nekaj, česar si noben moški ne bi ravno želel ...

Med energičnim nastopom so se mu namreč strgale hlače, in to na nerodnem mestu. A Luka je pokazal, da premore ogromno smisla za humor in se rad nasmeje tudi na svoj račun. Posnetek z nastopa je objavil na svojem Instagram profilu, njegova reakcija pa pove čisto vse.

"Ko hlače enostavno ne zdržijo vzdušja, ki ste ga včeraj pričarali v Kočevju. Vse je enkrat prvič. KOČEVJE še enkrat hvala, bili ste fenomenalni, da nas niti ta pripetljaj ni ustavil!," je zapisal Luka ob posnetku, ki si ga je že ogledalo veliko njegovih sledilcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)

Nekateri so posnetek komentirali in mu sporočali, da to ni nič takega in naj ga ne skrbi. No, spet drugi so opazili, da je Luka vse skupaj vzel z dobro mero humorja in se ni niti malo obremenjeval. Mi lahko samo še dodamo, da se je res odlično znašel in da je pravi profesionalec - svoj nastop je oddelal do konca.

Člani njegove spremljevalne ekipe na odru pa so se od srca nasmejali, ko so ugotovili, kaj se je zgodilo. Pomembno je, da se je skupaj z občinstvom, ki je prepevalo njegove uspešnice, odlično zabaval in oddelal nastop, v katerem so uživali številni.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu