Luka Basi tega ne naredi pogosto: V svoj dom je spustil snemalno ekipo in razkazal vse prostore (tudi spalnico)

Luka Basi tega ne naredi pogosto: V svoj dom je spustil snemalno ekipo in razkazal vse prostore (tudi spalnico) (foto: Goran Antley) Goran Antley
30. 11. 2022

Dobro se zaveda, da je pravi srečnež in svoje zadovoljstvo je delil s tistimi, ki ga zvesto spremljajo že vrsto let.

Naš priljubljeni pevec Luka Basi, ki polni koncertne dvorane, je - ko gre za njegovo zasebnost - manj zgovoren. Nekatere stvari se je odločil obdržati zase, kar pa je tudi njegova pravica. S partnerko Nastjo Gabor imata dva otroka, in vsi skupaj nadvse uživajo takrat, ko so skupaj. Luka in Nastja imata veliko poslovnih obveznosti, zato je sproščanje v njihovi družinski hiši tisto, kar ju še najbolj napolni s potrebno energijo, ki jo velikodušno razdajata med odrskimi nastopi.

Tina Maze naredila nekaj, kar ne stori prav pogosto: Pokazala je, kako velika je že njena hčerkica Anouk, ki odrašča v pravo mlado damo!

Luka pa dobro ve, da njegove oboževalce zanima čisto vse, zato jim je nesebično ustregel in pokazal notranjost njihovega čudovitega doma. Gre za lepo in funkcionalno hišo z urejeno okolico. Še največ pozornosti je zagotovo pritegnila kuhinja (no, pa tudi spalnica), ki je zelo funkcionalna, velika in lepa. V njej preživljajo prijetne družinske trenutke in se razvajajo s kulinaričnimi dobrotami.

Tudi Tanja Žagar spregovorila o ločitvi in s tem mnoge presenetila

Tudi otroška sobica je nadvse prisrčna - navihani Luka je pokazal, kako pospravi otroške igrače. Pri tem čisto nič ne komplicira, temveč naredi tisto, kar naredijo številni starši: preprosto jih zloži v priročno škatlo, kjer počakajo na naslednjo otroško igro.

Kot pravi, je njihova hiša dovolj velika, da v njej mirno prespijo družinski člani in prijatelji, ko pripravijo kakšno zabavo. Brez dvoma je takrat pri njih doma zelo veselo, kar je tudi prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)