Luka Basi je s to objavo sprožil pravi spletni vihar (in "kriv" je nekdo, ki ga stiska k sebi)

27. 7. 2023
Deli
Luka Basi je s to objavo sprožil pravi spletni vihar (in "kriv" je nekdo, ki ga stiska k sebi) (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Ah, ta prizor pa resnično takoj razneži ...

Luka Basi je v zadnjem času malce bolj aktiven na družbenih omrežjih in tudi pokaže kakšen utrinek iz svojega vsakdana. S prizorom, ki ga je objavil na Facebooku, pa je preprosto očaral in raznežil! Vemo, da je ljubitelj živalic, s hišnimi ljubljenčki ravna zelo lepo. Še posebej pa so mu očitno pri srcu mucki, saj je dva mladička takole stisnil k sebi.

"Življenje je odvisno od nekaj mjaumentov," je hudomušno zapisal ob fotografiji, ki je takoj požela veliko simpatij. "Sedaj pa skladba o teh dveh malih mačjih kepicah. Lepo ,da imaš rad male mucke," "Kako ljubko," "Sam cuker," se glasijo nekateri od številnih komentarjev njegovih FB prijateljev.

Preberite še: Franko Bajc pokazal, da res ne more iz svoje kože, po lepem dosežku je naredil še tole ...

Sicer pa je poletje tisti letni čas, ko ima Luka veliko nastopov, saj ga vabijo na odre številnih festivalov, ki potekajo po Sloveniji. Zato so zanj taki trenutki toliko bolj dragoceni in najraje se sprosti v družbi svoje družince - pa tudi malih mačjih prijateljev. Ni razkril, ali je kakšnega mucka s fotografije tudi posvojil ...

BONUS VIDEO: Luka je o sebi razkril marsikaj zanimivega, spregovoril pa je tudi o svojih prihodnjih načrtih. Vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ