Luka Dončić je s tem posnetkom navdušil (in očaral) številne, TO svojo plat le redkokdaj pokaže, smeh je zagotovljen!

Luka Dončić je s tem posnetkom navdušil (in očaral) številne, TO svojo plat le redkokdaj pokaže, smeh je zagotovljen! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 10. 2022

Naš košarkarski as je za številne mlade ljudi pravi vzornik - še posebej za tiste, ki trenirajo košarko.

Luka Dončić je na igrišču skoncentriran in posvečen igri, ko pa gre za treninge, zna pokazati tudi svojo šaljivo in humorja polno plat. Tako je pred kratkim objavil posnetek prizorov ogrevanja in priprave, na katerem je mogoče jasno videti, da se zna še kako pohecati!

Preberite si še: Tina Maze PRESENETILA z novo pričesko, kaj pravite, kako ji pristoji? Namig: ni več tako zelo dolgolasa!

To svojo plat le redko pokaže, tako da je v trenutku navdušil številne sledilce na Instagramu, kjer je tudi objavil posnetek. Marsikoga je nasmejal in naravnost očaral s svojo entuziastično energijo, ki jo prenaša na druge. Njegov smisel za humor je nalezljiv, tako kot smeh. Lepo je, da je pokazal delček tistega, kar sestavlja njegov vsakdan - poleg resnega in predanega dela je prisotne veliko pozitivne energije.

Hkrati je naš košarkar velik vzornik mladim ljudem, ki so navdušeni športniki in njegovi zvesti navijači. S tem, da jim je pokazal, da se je ob resnem delu mogoče tudi zabavati, je zagotovo še bolj pripomogel k svoji priljubljenosti med njimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)