Luki Dončiću je tole zagotovo pripeljalo nasmešek na obraz in verjetno je bil tudi malce ponosen

Luki Dončiću je tole zagotovo pripeljalo nasmešek na obraz in verjetno je bil tudi malce ponosen (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2023

Američani so preprosto navdušeni nad našim Luko in tudi nad njegovim očetom Sašo, ki z veseljem spremlja sinove tekme.

Luka Dončić je povsem posvečen svoji ljubezni do košarke, kar se še kako pozna na igrišču. V prostem času, ki ga je malo, pa svojo pozornost posveča srčni izbranki Anamariji Goltes in njunim štirinožnim hišnim ljubljencem, pa tudi očetu Saši Dončiću ter mami Mirjam Poterbin.

No, njegov oče Saša Dončić z velikim veseljem budno spremlja sinove tekme, kar so opazili tudi zvesti navijači. Pogosto se oko kamere ali fotoaparatov ustavi prav na njegovem obrazu, in košarkarskim navdušencem se je oče Dončić zdel podoben pravemu superjunaku iz priljubljene risanke. Primerjava med njima je zaokrožila na Twitterju in takoj požela veliko pozornosti in sprožila komentarje.

Ameriškim navijačem se zdi Saša čisto podoben priljubljenemu očetu iz risanke Neverjetni. "Je to naključje? To je Lukov oče. Gospod Neverjetni?!," je zapisano ob tvitu, ki je sprožil val navdušenja med uporabniki tega omrežja. No, verjetno je tudi Luko vse skupaj navdušilo in na njegov obraz pripeljalo nasmeh. Kaj pa pravite vi? Sta si podobna?

Preberite si še: Priljubljeni Modrijan Blaž Švab se je zeloo razveselil tega poljuba, ki ga je "zmotil" med delom