Priljubljeni Modrijan Blaž Švab se je zeloo razveselil tega poljuba, ki ga je "zmotil" med delom

20. 1. 2023
Deli
Darja Gajšek in Blaž Švab (foto: Adrijan Pregelj)
Adrijan Pregelj

Priljubljeni pevec in voditelj je zelooo redkobeseden, ko gre za njegovo zasebnost, a občasno oboževalce le spusti v kakšen trenutek njegovega vsakdana.

Blaž Švab ima sinčka Leva in v družbi svoje družinice nadvse uživa. Poleg tega pa mu družbo dela tudi prikupen psiček, ki ga imajo za družinskega člana. Pred kratkim je navdušil oboževalce z video posnetkom, ki ga je objavil na Facebooku in v katerem je med drugim povabil na koncert Modrijanov.

Preberite še: Miha Hercog po neprijetni izkušnji zdaj sporoča tole, poglejte si, koga stiska k sebi (raznežil je številna srca)

A snemanje videa le ni šlo po načrtih, saj ga je pri tem zmotil prav njegov hišni ljubljenček, ki se ni zmenil za kamero! Mirno mu je dal pasji poljubček, Blaž pa se je očitno odločil, da prizora ne bo "izrezal" in bo svojim sledilcem pokazal čisto vse! No, slednji so bili navdušeni nad očarljivim posnetkom in jasno je, da Blaž vzorno skrbi za živalico, katere privrženost je nesporna.

Ena od oboževalk je opazila, da je Blaž zelo dobre volje in je posnetek komentirala z besedami: "Zato ti tako žariš,ker ti ta lepi prijatelj da energije....Zelo lep in pameten je....želim vam razprodane špile." No, na koncertih Modrijanov se vedno zbere veliko ljudi, Blaž pa dobro voljo in pozitivne vibracije med njih širi z odra - zato je tudi tako priljubljen med občinstvom.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk