Mali Mateo je upihnil prvo svečko, a na praznovanju ni šlo vse po planu, doživel je TO neprijetnost

Mali Mateo je upihnil prvo svečko, a na praznovanju ni šlo vse po planu, doživel je TO neprijetnost (foto: Bobo/Instagram/fotomontaža) Bobo/Instagram/fotomontaža
1. 12. 2022

Nedavno je vnuk voditeljice in novinarke Rosvite Pesek praznoval prvi rojstni dan, kar je razlog za veliko veselje. A vse ni šlo po načrtih, družinico je presenetilo tole ...

Njegova mama Nastja Kramer Pesek je na Instagramu objavila več prelepih fotografij, ki prikazujejo nasmejanega Matea v družbi staršev. Malček je nadvse razigran in nihče ne bi rekel, da je moral obiskati zdravnika. In za kaj je šlo?

Natalija Gros se je marca poročila, po osmih mesecih zakona pa sporoča tole

"Njegov rojstni dan se ni začel najbolj obetavno, smo morali zjutraj k dežurnemu zdravniku, ker sem posumila, da ima vnetje ušes. Dobil je antibiotike in protibolečinsko zdravilo," je zapisala Nastja. Dodala je, da sta s Filipom celo razmišljala o tem, da bi zabavo prestavila, a je čutila, da mu lahko družba polepša dan.

TO je mojstrovina, ki jo je Darja Gajšek ustvarila skupaj s hčerkico Emo, res pohvale vredno! (ups, je razkrila še nekaj?!)

"In ja, na koncu smo se imeli krasno in Mateo je bil praktično ves čas nasmejan in v akciji. Včasih se sprašujem, kako uspe biti temu otroku vedno tako dobre volje. Morali bi si ga vzeti za zgled," je ob koncu dodala Nastja. In res - ob polgedu na prizore nasmejanega malčka nihče ne bi niti pomislil, da se je njegov dan začel tako neprijetno. Samo da je zdaj vse v najboljšem redu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)