Mama priljubljene radijke Anje Ramšak o svoji hčerki pravi tole, bila je izjemno iskrena

Mama priljubljene radijke Anje Ramšak o svoji hčerki pravi tole, bila je izjemno iskrena (foto: Aleksandra Sasa Prelesnik) Aleksandra Sasa Prelesnik
31. 3. 2023

Zagotovo je vez med mamo in njenim otrokom ena najmočnejših, kar jih je na tem svetu.

To dobro vesta tudi priljubljena radijska voditeljica in prepoznaven glas Radia 1, Anja Ramšak ter njena mama Meta Ramšak. V pogovoru za revijo Lady je simpatična mama Meta razkrila marsikaj zanimivega o Anji, razgovorila se je tudi o tem, kakšna je bila v otroštvu. Pravi, da je bila njena hčerka otrok, kakršnega bi si lahko samo želela in dodaja, da je bila že kot dojenček zelo pridna in nezahtevna.

Preberite še: Werner s to žalostno resnico mnoge povsem potrl in šokiral!

"Rada je hodila v šolo, se družila s prijatelji in veliko brala. Tudi v najstniških letih ni bilo nekih velikih pretresov, razen občasnih kratkih stikov in pa zmerne trme," pravi Anjina mama, ki naravnost poka od ponosa. Anja pa je dodala: Ko sprejmeš dejstvo, da so tudi tvoji starši samo ljudje, ki delajo napake, imajo svoja čustva, slabe dneve, slabe odločitve, potem je lahko odnos z njimi tudi v odrasli dobi lep, brez zamer, bolj poglobljen in predvsem zrel."

Morda vas zanima: Tako sta Saša Lendero in Miha Hercog dala do znanja, kaj se z njima dogaja po ločitvi in pustila odprtih ust

Za revijo Lady je Meta še povedala, da se odlično razumeta, morda zato, ker sta si značajsko podobni. Ponosna je na to, kako čudovita oseba je postala njena hčerka. Mi pa smo malce pobrskali po Anjinem Instagram profilu in našli fotografijo, ki jo je radijska voditeljica objavila že pred časom. Na njej je v družbi svoje simpatične in postavne mame - očitno je, da je vez med njima zelo močna. Anja dobro ve, da je mama oseba, ki ji bo vedno stala ob strani in ji pomagala takrat, ko bo to potrebno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Ramšak (@ramsakanja)

  • Morda bi vas zanimalo: Pogovor z Veroniko Lovšin, učiteljico AEQ metode 3. stopnje, ki predstavi svoj vidik in svoje izkušnje ter to, kako se je lotila reševanje težav. Bistvo pogovora je bilo, zakaj je stik s telesom tako zelo pomemben oz. zakaj bomo brez njega težko trajno uredili katerokoli težavo v svojem življenju. Vabljeni k ogledu tega zelo zanimivega in poučnega pogovora, zagotovo boste slišali kakšno koristno informacijo, ki jo lahko uporabite za svoje boljše počutje.