Tako sta Saša Lendero in Miha Hercog dala do znanja, kaj se z njima dogaja po ločitvi in pustila odprtih ust

30. 3. 2023
Deli
Tako sta Saša Lendero in Miha Hercog dala do znanja, kaj se z njima dogaja po ločitvi in pustila odprtih ust (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Vsak, ki je to doživel na svoji koži, ve, da ne gre za preprosto reč in da je v nekaterih primerih težko ohraniti prijateljski odnos, tudi če gre za par, ki je vrsto let preživel skupaj.

Pred nekaj meseci je kot bomba v javnosti odjeknila novica o razhodu enega najbolj znanih estradnih parov pri nas, Saše Lendero in Mihe Hercoga. Oba sta sporočila, da sta se odločila za ta korak in obenem poudarila, da o podrobnostih ne bosta razpravljala po medijih. Vedno radovedna javnost je ostala brez besed in seveda so se vrstila vprašanja vseh vrst, ki pa niso dobila odgovora.

Preberite si še: Presrečna Ula Furlan vsem sporočila lepo novico! Čestitke dežujejo!

Saša in Miha sta poudarila, da ostajata v dobrih odnosih, saj ju za vedno povezuje njuna edinka, hčerka Aria, ki je zdaj v najstniškem obdobju in se odlično razume z obema staršema. Marsikdo se je spraševal, kakšen je odnos med Sašo in Miho zdaj, ko se je razburjenje nekoliko poleglo, in na to sta odgovorila kar sama. Miha je na Instagramu objavil zgovoren prizor in tako zaprl usta vsem opravljivcem.

Morda vas zanima: Luka Dončić s to potezo nasmejal številne in se ob vsem skupaj še sam zabaval, samo poglejte ta prizor!

Gre za fotografijo, na kateri je v družbi svoje bivše soproge. Očitno sta se odpravila nekam na pijačo in se pogovarjala o njunih zasebnih zadevah. Ob tem sta še nazdravila in se prešerno nasmejala. Lepo ju je videti tako sproščena in vesela, se vam ne zdi? In seveda sta lahko za vzor tudi drugim parom, ki so se razšli, saj dokazujeta, da je mogoče ohraniti lep in spoštljiv odnos. Ljubezen vsekakor ni izginila, ampak je postala drugačna - zdaj sta očitno dobra prijatelja, ki bosta vedno stala ob strani hčerki in skrbela za njeno dobrobit. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

  • Morda vas še zanima: Pogovor z Alenko Košir, ki govori o pomembnih delih telesa, na katere pogosto pozabimo - tudi o stopalih. "Stopala naš edini stik s podlago. Vse informacije o tem, kakšna so tla, kakšni so nakloni, kako moramo mi postaviti telo, katere mišice se morajo aktivirati, dobimo preko stopala," je pojasnila v pogovoru. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.