Presrečna Ula Furlan vsem sporočila lepo novico! Čestitke dežujejo!

28. 3. 2023
Deli
Presrečna Ula Furlan vsem sporočila lepo novico! Čestitke dežujejo! (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Lepa voditeljica Ula Furlan ne skriva, da ji je zelo lepo v dvoje in da komaj čaka, da sta lahko skupaj, čeprav ju delijo številni kilometri.

Voditeljica Ula Furlan je že nekaj časa srečna v ljubezni, zdaj pa je na svojem Instagramu tudi javno pokazala, kako zelo ji je pod kožo zlezel hrvaški igralec in kako zelo sta skupaj srečna. Na takšno lepo in radostno novico so se odzvali številni, ki jima želijo veliko sreče in se veselijo skupaj z njima. Čestitke seveda kar dežujejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Ula je tako zadnje čase veliko na relaciji Ljubljana - Zagreb, saj njen dragi prihaja iz hrvaške prestolnice in ne skriva, da je hrvaško metropolo že vzela za svojo. "Tvoje ime piše dom. S tabo sem ljubljena iz Ljubljane. Zaradi tebe in tvojih tržnica tetkic v pekarni - dražestna. Na cestnini pa že o, spet "tista"- em zgodna, em dobra. Vsak dan malo ustaviš. Danes si predsobo in v njej ponedeljek. Da sva se lahko izgubila za tiste tri hipe med sabo, na noter in ne v svetu navzven, " je ljubko zapisala do ušes zaljubljena Ula.

"Tvoj glas je želja za prihodnost. Preden zaspim te nagovarjam, da si izmisliš novo pravljico. Zmeraj lažje je, ker nisva samo jaz in ti. Biti sama zase sva že znala. Zdaj pa se večkrat in sproti zgodi, da skupaj postaneva- en smisel," je še zapisala Ula, ki tako v pomlad vstopa zaljubljeno, ljubljeno in v dvoje.

Preberite še: Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

Vabimo vas še k ogledu podcasta:

Nina Pušlar je slovenska pevka s številnimi uspešnicami, katere si prepevamo na vsakem koraku. "Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."