Ta znana slovenska voditeljica po ločitvi o ljubezni povedala svojo resnico in zdaj je jasno ali je še vedno samska

29. 11. 2023
Deli
Ta znana slovenska voditeljica po ločitvi o ljubezni povedala svojo resnico in zdaj je jasno ali je še vedno samska (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Voditeljica jutranjega programa na Planet TV Manja Stević se je že pred časom ločila, mnoge pa seveda zdaj zanima ali je še vedno samska ali je morda že našla novo srečo v ljubezni.

Lani se je voditeljica Manja Stević prebijala skozi težke čase, saj je bila za njo težko ločitev, o kateri pa nekaj časa ni želela prav veliko govoriti. "To je zelo osebna stvar, ki je povezana z osebno rastjo, in trenutno si res ne želim o tem toliko govoriti, ker še sama procesiram zadeve. Zdi se mi prav, da ima vsak človek čas zase in da v miru predela zadeve," se je takrat odprla za revijo Story.

Ta zelo znana Slovenka po porodu že skočila v kopalke in takole raven je danes njen trebušček

"Pomembno je le to, da imam dva otroka in njunega očeta ter da so oni najpomembnejši del mojega življenja, ker je to moja družina, ne glede na to, kaj piše na papirju. Spoštovati moram njih in njega ter njegovo in svojo družino, ker je to zelo pomembno za vzdrževanje dobrih odnosov. Ti so nujno potrebni, če želiš skozi življenje čim lepše in boljše. Na prvem mestu so moji otroci in dobri odnosi znotraj družinske enote, karkoli naj bi to že bilo," je bila iskrena in s tem tudi odkrila, da sta z bivšim možem ostala v dobrih odnosih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

Danes se njeno življenje večino časa vrti okoli njenih dveh sončkov, ki ju naravnost obožuje, a seveda priznava, da ni vedno lahko. "Biti mama ima zelo veliko plusov in minusov, ni lahko. V bistvu je zelo težko, predvsem zato, ker veš, da delaš napake, se jih zavedaš, ampak nekako predeluješ še sebe in se skozi otroke učiš ter vidiš sebe v najlepši in najgrši luči. To je lahko zelo veliko razodetje," ni skrivala izzivov materinstva.

"Ko imaš otroke, si v bistvu na eni veliki življenjski prelomnici, ki te konstantno vodi v to, da bi bil boljši človek. Ti pa veš, da boljši ne moreš biti, in se potem boriš sam s sabo, s svojimi strahovi, s tem, ko odkrivaš, kdo si. Veš, da bi moral kaj spremeniti in izboljšati, pa ti ne gre, potem pa si beliš glavo s tem. To je konstantna rast. Konstantni strah, da jih ne boš česa narobe naučil, da ne boš naredil napake, čeprav si želiš zanje le najboljše. Ampak najboljšega ne znaš dati, ker nisi popoln. Lahko pa se trudiš do konca življenja, in to delam. Trudim se z vso silo," je priznala.

Poleg materinstva pa se rada odpravi tudi na dober koncert, na dobro večerjo in se druži s prijatelji, ki so pomemben del njenega življenja, mnoge pa seveda zanima tudi to, kakšno je danes njeno ljubezensko življenje, zdaj, ko je ločitev že nekaj časa za njo in ali ji je morda kdo že ogrel srce in morda že živi novo ljubezensko pravljico, ki si jo seveda zasluži.

"Najprej moram najti ljubezen do sebe, saj sem se prevečkrat zanemarjala," je nedavno povedala v podkastu Šokkast in nato dodala, da ljubezni v resnici ne išče. "Nisem jaz tukaj z namenom, da iščem ljubezen. Ljubezen bo prišla do mene, ko bo pravi čas, ko bo prišla prava oseba, ki bo znala samo dati sebe meni in jaz tej osebi," je bila jasna in s tem tudi povedala, kakšen je danes njen ljubezenski status.

Manja zdaj že nekaj časa dela in ustvarja na Planet TV, kjer jo lahko ujamete v jutranjem programu, to pa ni vse, kar dela naša ustvarjalna voditeljica, v podkastu je izdala tudi svojo najnovejšo strast in sicer je to pisanje poezije, navdiha ji nikoli ne zmanjka in zdi se, da bomo morda že kmalu dobili tudi novo zbirko pesmi naše talentirane televizijske, ki v sebi skriva še neštete skrite talente.

Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem.