ManuElla in Marjan Hvala sta se iz Švedske vrnila nazaj v Slovenijo

ManuElla in Marjan Hvala sta se iz Švedske vrnila nazaj v Slovenijo (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
3. 3. 2020

Naša nekdanja evrovizijska predstavnika ManuElla, za katero smo maja 2016 navijali v Stockholmu, se je še istega leta, kot je stala na evrovizijskem odru preselila na Švedsko.

Takrat je dejala, da je bila to najboljša odločitev njenega življenja, saj si je od nekdaj želela živeti nekje, kjer bo lahko napredovala in se razvijala še hitreje. V tem ustvarjalnem času je v deželi, ki nam je dala eno in edino glasbeno skupino Abba, stkala prijateljske vezi, ne nazadnje pa tudi na glasbenih odrih ni počivala.

Vmes se je avgusta lani zgodila tudi skrivnostna poroka z Marjanom Hvala, ki je potekala v ožjem družinskem krogu in prijateljev, daleč stran od radovednih kamer in fotoaparatov, pevka pa se je preimenovala v Emanuelo Hvala. Poleg tega pa je, kot je dejala, veliko delala na sebi, tako da se je lansko leto končalo srečno ...

In glede na to, da smo glasbenico pred kratkim srečali na premieri komedije Erotika po Emeršičevo, smo izkoristili priložnost ter jo povprašali, kaj je novega na Švedskem. Emanuela nas je presenetila z odgovorom, da sta se z Marjanom preselila nazaj v Slovenijo, v Ljubljano, saj je bilo, če strnemo, domotožje preveliko, ne nazadnje pa je tudi življenje na severu precej precej dražje kot na sončni strani Alp.