Marjeta Grošelj: "Sem zelo sodobna mama"

Marjeta in Gašper Grošelj (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
29. 10. 2014

Gašper Grošelj svojo mamo Marjeto Grošelj, priznano oblikovalko torbic, še vedno rad spremlja na družabnih prireditvah, čeprav v zadnjem času bolj redko, saj večino časa preživi v telovadnici ali pa s svojim dekletom.

"Zadnje čase se udeležujeva le izbranih modnih dogodkov, saj sva kar precej aktivna na drugih področjih. Dogodek izbere mami, kar mi povsem ustreza, da se malo iztrgam iz svoje rutine," nam je na podelitvi nagrad Elle Style Awards zaupal Gašper, ki mu je mamim modni svet tudi sicer precej blizu:

"Rad imam estetiko, vse, kar je lepo, in to so zelo različne stvari. Tovrstnih dogodkov pa se rad udeležim predvsem zaradi družbe."  

Gašper je družinski motivator

Tako kot je z modnim svetom Marjeta okužila Gašperja, pa Gašper svoje družinske člane kot osebni trener rad navdušuje za šport.

"Seveda me navduši in spomni, da bi bilo dobro malo pomigati. Dober motivator je," pravi Marjeta, Gašper pa iskreno dodaja: "Jaz sem bolj slaba vest, tisti glas od zadaj in včasih kar malo tečen motivator, čeprav kot družinski član težje vzpostavim avtoriteto. Kot osebni trener sem sicer zelo strog, domačim pa pač le povem, nato pa je od njih odvisno, kako to mnenje razumejo in koliko ga upoštevajo." 

A družina te nasvete vzame kot dobronamerne, zato ni hude krvi. Tudi sicer Grošljevi niso družina, ki bi se pogosto prepirala.

"Se ne prepiramo, tudi pričkamo se ne. Sama sem bolj mladosten starš. Če se želiš povezati z mladimi, moraš gledati malo širše. Z mladimi se tudi veliko raje družim, stari samo tarnajo," pravi Marjeta, sin pa ji pritrdi: "Pričkanje ni smotrno porabljena energija. V naši družini se spoštujemo, spoštujemo drugačne poglede, predvsem pa se ne vtikamo drug v drugega."

Priporočamo