Marjetka Vovk je doživela nekaj, kar ni pričakovala, to je bilo zanjo totalno presenečenje!

21. 7. 2023
Deli
Marjetka Vovk je doživela nekaj, kar ni pričakovala, to je bilo zanjo totalno presenečenje! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Praznovala je svoj rojstni dan, njeni najdražji pa so poskrbeli za to, da je bil nepozaben!

Pevka Marjetka Vovk se skupaj s svojo družino trenutno mudi na morju in preživlja brezskrbne počitniške dneve. Na dopustu je dočakala tudi svoj 39. rojstni dan, njeni najbližji pa so ob tem poskrbeli za nepozabno presenečenje, ki bo za vedno ostalo zapisano v njenem srcu.

Preberite še: Ups, modna stilistka je takole komentirala potezo Urške Klakočar Zupančič (hmm, ni požela samo pohval)

Kot je pokazala na Instagramu, so jo sredi večerje presenetili z rojstnodnevno torto, pa tudi z lepim voščilom. "Whaaat? 😱🥳 kar naenkrat so mi začeli peti sredi konobe 😻😻🥳 Birthday girl all the way," je ob posnetku zapisala presenečena Marjetka, ki ni mogla skriti ganjenosti in veselja. Vse najboljše so ji zaželeli vsi prisotni, ki so takrat ravno bili pri večerji - tudi popolni neznanci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

V drugi objavi pa je pokazala, kaj je tisto, kar ji pomeni največ - njen Raay in njuna sinova. "Leta letijo, a nič zato. Imam vse kar rabim in kar mi pomeni največ na svetu! Moji trije-moja sreča! ❤️Srečna, ker sem obdana s prijatelji, mojimi prekrasnimi učenci, ekipo in tudi VAMI! Hvala, ker ste z nama, na najini glasbeni poti! Vedno me ganete s svojimi sporočili, da imate radi najine pesmi. ❤️🥂Nazdravim nase in na nas! Vse najboljše za ME!," je dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Ob svojem dnevu je prejela veliko voščil od oboževalcev, in to niti ne čudi. Sama se na odru razdaja tistim, ki obožujejo njeno glasbo. Marjetka vedno znova navdušuje s svojimi nastopi in izžareva iskrenost ter veselje do glasbe. Veseli se vsake priložnosti, ko lahko ljudem približa svojo ljubezen do glasbe in jim z nastopom polepša kakšen večer. A zdaj je čas, da si malce spočije in samo uživa v objemu svoje družine.

Morda vas zanima: Tanja Žagar tega že dolgo ni naredila, zato je presenečenje toliko večje (ni skrivala, kako ji je pri srcu)

BONUS VIDEO: Janja Kogovšek, mag. prehrane, se ukvarja s prehranskim svetovanjem, deluje pa tudi pod Instagram profilom Nutrika. S svojim znanjem Janja posameznikom pomaga na poti do uravnotežene prehrane, največ pa se ukvarja z veganstvom oziroma rastlinsko prehrano.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ