Tanja Žagar tega že dolgo ni naredila, zato je presenečenje toliko večje (ni skrivala, kako ji je pri srcu)

19. 7. 2023
Deli
Tanja Žagar tega že dolgo ni naredila, zato je presenečenje toliko večje (ni skrivala, kako ji je pri srcu) (foto: Instagram/Tanja Žagar)
Instagram/Tanja Žagar

Vedno je veljala za iskreno in odprto osebo, a nekatere stvari je doslej zadržala zase.

Priljubljena rdečelasa pevka Tanja Žagar je v življenju prestala že marsikatero preizkušnjo, a vedno ji je uspelo ohraniti nasmešek na obrazu in pozitiven pogled na svet. To pa, kot vedo številni, ni vedno lahko. Sama je zagotovo prava vzornica, ko gre za te stvari, in tudi zato ima velik krog oboževalcev. Pri njej lahko vedno najdejo navdih. saj besede, ki vlivajo pogum, rada podeli z drugimi.

Preberite še: Ana Klašnja objavila posnetek v kopalkah, a marsikomu je ušla ena podrobnost (je pokazala preveč?!)

Pred kratkim je tako na svojem Facebook profilu objavila čudovit prizor in zapis, ob katerem se je marsikdo zamislil. "Že od nekdaj občudujem te rumene lepotice, ki se mi zdijo kot plesni orkester tistih najbolj ubranih plesalk. Vse obrnjene proti soncu naj nas opominjajo na to, da je v življenju dosti lažje prebrodit težke trenutke, če vsaj malo sonca vedno nosimo v srcu tudi mi. Velik objem in sončne pozdravčke vsem."

Prepričani smo, da je s temi besedami marsikomu polepšala dan, to so ji njeni sledilci jasno dali do znanja s svojimi komentarji in številnimi všečki. Dobro vedo, da ji ni bilo vedno postlano z rožicami, a še vedno zna razvedriti druge. Zato ne čudi dejstvo, da so njeni koncerti odlično obiskani, saj širi pozitivno energijo, ki je ima na pretek.

Morda vas zanima: Urška Klakočar Zupančič tokrat čisto presenetila s tem, tega ni pričakoval nihče!

Poletje je čas, ko si tudi Tanja malce oddahne in se s svojo družinico odpravi na morje, kjer preživljajo lepe trenutke. Nabrala si bo novih moči in ustvarjalno energijo, ki jo potrebuje za svoje delo. Seveda pa bo z najbližjimi v tem dolgem poletju na vso moč uživala - in tako je prav!

BONUS VIDEO: Pogovor z Janjo Kogovšek, mag. prehrane, ki se ukvarja s prehranskim svetovanjem

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk