Marjetka Vovk je takole pohvalila tega znanega Slovenca, ob njem je zelo uživala in tega ni skrivala

Marjetka Vovk je takole pohvalila tega znanega Slovenca, ob njem je zelo uživala in tega ni skrivala (foto: mediaspeed.net / profimedia) mediaspeed.net / profimedia
10. 8. 2022

V njegovi družbi se počuti odlično in ko sta skupaj, nastane prava magija!

Marjetka Vovk si je v začetku poletja privoščila nekaj prostih dni, ki jih je preživela na morju, a brez dela pri njej ne gre. Veseli se prav vsakega nastopa na odru pred svojimi zvestimi oboževalci, ki jo vedno radi slišijo - in seveda tudi vidijo. Sama poskrbi, da so njene kreacije za nastope take, da se marsikomu zapišejo v spomin.

Severina v prosojni obleki pokazala svoje čare, v tej opravi je poskrbela, da številni niso mogli odtrgati pogleda od nje

Pred kratkim je nastopila v družbi svojega prijatelja, s katerim odlično sodeluje. Gre za Jana Plestenjaka, ki se ji je pridružil na odru. Nastal je prizor, ki ga je ujelo oko kamere, sama pa je ob sliki zapisala: "Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak?."

In res - tisti, ki so ju videli v živo, se zagotovo strinjajo z Marjetkinimi besedami. Videti sta bila sanjsko, Marjetka je v obleki z visokim razporkom in tankimi naramnicami naravnost blestela, medtem ko je Jan v elegantni obleki očaral čisto vse. Zapela sta pesem z naslovom V naju še verjamem, ki je že takoj, ko sta jo izdala, požela veliko navdušenja in postala prava uspešnica.

Marjetkin soprog Aleš Vovk Raay ob tem zagotovo ni bil niti malo ljubosumen, saj so vsi trije dobri prijatelji in glasbeni kolegi, ki se vedno radi podružijo in tudi odlično sodelujejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)