Marjetka Vovk je v mini krilu iz jeansa videti kot mlado dekle, njene noge ji marsikatera zavida

Marjetka Vovk je v mini krilu iz jeansa videti kot mlado dekle, njene noge ji marsikatera zavida (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 8. 2022

To pa je prizor pa pol, se vam ne zdi? Vedno znova očara s svojo mladostno energijo, ki jo izbrana oblačila še dodatno poudarijo.

Marjetka Vovk, naša glasbenica in pevka, pa tudi mama in žena, je resnično pravi navdih. Ko gre za modo, je v zadnjih letih izoblikovala svoj prepoznaven slog, ki mu ne manjka mladostniške neobremenjenosti v kombinaciji s pravimi dodatki in detajli. Pa najsi gre za živahno pričesko, nagajivo zavezano rutko, lepe čevlje ...

Hajdi Korošec Jazbinšek izbrala modni kombinezon noro lepe barve, natikači pa so v čistem kontrastu!

Tokrat je pokazala večni kos, za katerega se zdi, da letos ni dobil pozornosti, ki si ga zasluži. Gre za modno klasiko, mini krilo iz spranega jeansa, ki pomladi prav vsako damo - seveda tudi Marjetko. Izbrala je model, v katerem do izraza pridejo njene vitke in čvrste noge. Zraven je oblekla čudovit, svetlo rumen top, ki se zadaj zveže s širokimi trakovi.

"Dobro jutro življenje, lahko noč negativa, kaj bo jutri ne vem, a ta moment tukaj šteje," je ob prizoru, ki je pritegnil številne poglede, zapisala vedno pozitivna Marjetka. Nič čudnega, da ima toliko oboževalcem, saj jim s svojim odnosom do življenja jasno pokaže, da je treba uživati v vsakem trenutku in biti hvaležen za lepe stvari, ki nam pridejo na pot. Poleg tega pa marsikateri dami ponudi modni navdih - le pobrskajte po svoji omari, morda se v kakšnem kotičku skriva podobno krilo, ki ga lahko kombinirate na več načinov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)