Marjetka Vovk naredila nekaj, kar si marsikdo ne upa, saj morda ne želi slišati resnice ...

Marjetka Vovk naredila nekaj, kar si marsikdo ne upa, saj morda ne želi slišati resnice ... (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
17. 3. 2023

Saj veste, kako je: večinoma nas mame poznajo bolj, kot mi poznamo sami sebe. No, vsaj v večini primerov je tako, kajne?

Lahko bi rekli, da je priljubljena pevka Marjetka Vovk res pogumna oseba, saj je svojo simpatično mamo (in z gospo sta si podobni) vprašala, naj javno pove, kaj si misli o njej in katere so njene dobre in slabe lastnosti. Seveda jo mama zelo dobro pozna in ji že ves čas stoji ob strani, tako da resnično ve, kako se Marjetka odziva na različne situacije in dogodke.

Preberite si še: Zdi se, da Saša Lendero še nikoli ni bila tako vitka, samo poglejte ta ozek pas (in ... uff, fantastične noge!)

In kaj pravi njena mama? Najprej se je lotila pevkinih dobrih plati in jo je pravzaprav resnično pohvalila. Po njenem mnenju je Marjetka zelo preprosta in srčna oseba. Pri tem lahko dodamo, da je za to v veliki meri "zadolžena" prav vzgoja, kar je mami očitno odlično šlo od rok. No, našla pa je tudi slabo plat - poudarila je, da si njena hčerka velikokrat ne vzame dovolj časa zase, medtem ko jih za druge vedno najde.

Seveda ima mama večjo življenjsko kilometrino za seboj in dobro ve, kako pomembno je - kljub vsem obveznostim - včasih reči ne in si vzeti čas samo zase. S tem si vsekakor naredimo odlično uslugo, saj če se v svoji koži počutimo dobro, se tako počutijo tudi vsi okrog nas. Simpatični pogovor je Marjetka objavila na Instagramu in s tem razveslila svoje sledilce, ki so se odzvali z lepimi komentarji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

  • Morda bi vas še zanimalo: "Nikoli ne bi šla nazaj, ampak v preteklosti ne bi spremenila nič." Več o Flori Emi Lotrič, njeni pevski in voditeljski karieri, delu na Radiu 1, težki izkušnji v srednji šoli, meditaciji in trenutkih v življenju - poglejte si zanimiv pogovor.