Zdi se, da Saša Lendero še nikoli ni bila tako vitka, samo poglejte ta ozek pas (in ... uff, fantastične noge!)

Zdi se, da Saša Lendero še nikoli ni bila tako vitka, samo poglejte ta ozek pas (in ... uff, fantastične noge!) (foto: Bobo) Bobo
16. 3. 2023

Zagotovo je ena tistih dam, ki se zna vedno znova postaviti na noge, ne glede na to, kakšne izzive ji prinese življenje. Tudi zato jo imajo njeni oboževalci tako radi!

O ločitvi Saše Lendero in Mihe Hercoga je bilo prelitega veliko (tudi spletnega) črnila. A življenje za oba gre naprej, čeprav jima zagotovo ni bilo najbolj prijetno, ko se je izvedelo za njun razhod.

Preberite si še: Vau! Priljubljena voditeljica Tanja Postružnik Koren nič več svetlolasa, zdaj je videti tako, to pa je sprememba!

Saša je že takrat dejala, da je prava levinja, ki ne bo dovolila, da jo življenjske preizkušnje spravijo na kolena. Rečeno - storjeno! Pokazala je, da to še kako drži, saj je pred kratkim izdala videospot za svojo novo pesem, ki bo brez dvoma postala še ena od njenih uspešnic. Ob tem je oboževalcem pokazala še prizor iz zakulisja, da so lahko sami videli, kako je potekalo snemanje.

Seveda je takoj požela veliko navdušenja in moramo priznati, da je pevka videti boljše kot kadarkoli! Njena postava je čudovita in zdi se, da še nikoli ni imela tako ozkega pasu. Noge so vitke in čvrste, ples na visokih petkah pa ji ne predstavlja prav nobeno težavo.

Morda vas še zanima: Rosvita Pesek je bila zelo iskrena o odnosu s svojim bivšim, med njima je zdaj takole ...

"Takole smo snemali novi videospot za pesem Ta noč je naša (o, ja ja), ki sva jo ustvarila še skupaj z Mihael Hercog, ki se je podpisal pod melodijo in zvočno podobo, jaz pa sem napisala besedilo. Snemali smo v prostorih 369 Restaurant&Lounge, pod taktirko producenta Jani Pavec. Za makeup in frizuro je poskrbel Boris Dragan, moji dragi prijatelji in glasbeni kolegi pa so s svojo čudovito energijo, odporo in prisotnostjo omogočili snemanje in v spotu pričarali prave vibracije," je med drugim zapisala Saša. In lahko rečemo samo še: bravo! (kajne?)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

  • Morda bi vas še zanimalo: "Nikoli ne bi šla nazaj, ampak v preteklosti ne bi spremenila nič." Pogovor s Floro Emo Lotrič, ki razkrije marsikaj ... Vabljeni k ogledu!