Marjetka Vovk se je takole razhudila, "kriv" pa je bil - Lado Bizovičar (poglejte, zakaj)

21. 9. 2023
Deli
Marjetka Vovk se je takole razhudila, "kriv" pa je bil - Lado Bizovičar (poglejte, zakaj) (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pritisk že počasi narašča in gledalci že nestrpno čakajo na začetek priljubljenega šova, ki jih bo prikoval za male zaslone.

Gre za oddajo Slovenija ima talent, ki se bo kmalu začela na POP TV-ju. V televizijski hiši že nekaj časa potekajo priprave, ki so jih žiranti (Marjetka Vovk, Lado Bizovičar, Andrej Škufca in Ana Klašnja) vzeli zelo resno. No, seveda pa vmes ne pozabijo, da se je pri delu treba tudi malce pozabavati. In to ob humorja polnem Ladu sploh ni težko.

To je že pred leti o Ani Tavčar govorila Helena Blagne in mnogi se strinjajo, da je povedala pravo resnico

Ustvarjalci oddaje radi poskrbijo za kakšno presenečenje. Tako so pred začetkom nove sezone pred objektiv povabili dva žiranta, Lada in Marjetko, ki sta se preizkusila v poznavanju slovenske glasbe. Lado je na vprašanje, kateri bolje pozna slovensko glasbo, suvereno dejal: "Valjda jaz." Marjetka je malce podvomila o tem, a nato se je izkazalo ... no, več boste izvedeli v spodnjem posnetku.

Uf, to so pajkice, ki jih je zase izbrala Nastja Gabor, v njih je tako seksi, da je težko odmakniti pogled

Na začetku vodi Lado, potem ga Marjetka dohiti. Boj je bil precej izenačen, a nato je Marjetka "v jezi" zapustila prizorišče. Ob ogledu posnetka boste takoj videli, o čem govorimo (in se brez dvoma zelo zabavali, tako kot sta se pravzaprav zabavala onadva).

Sicer pa letošnji šov prinaša novost oziroma - novega žiranta. Že pred časom se je izvedelo, da bo Branka Čakarmiša zamenjal Andrej Škufca. Vsi že komaj čakajo, da vidijo, kako se bo obnesel v tej vlogi. Mi smo prepričani, da mu bo šlo odlično in da se bo lepo ujel z ostalimi žiranti. Morda se bo moral le malce navaditi na kakšno Ladovo hudomušno pripombo, saj je jasno, da brez tega pri njemu ne gre.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s pogumnim gasilcem Sandijem Zajcem

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan