Marjetka Vovk še ni imela tako ozkega pasu, razgalila ga je in razveselila oboževalce

Marjetka Vovk še ni imela tako ozkega pasu, razgalila ga je in razveselila oboževalce (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
6. 10. 2022

Pred kratkim je skupaj s skupino Kvartopirci predstavila novo pesem Življenje, ki je takoj osvojila srca poslušalcev po celi Sloveniji.

V spotu za pesem, ki ima na YouTubu že ogromno ogledov, je Marjetka Vovk nastopila v čudoviti, mladostni obleki. Narejena je iz mehke tkanine črne barve s pikčastim vzorčkom, ki našo pevko še dodatno pomladi.

Preberite še: Uf, kakšni čevlji! Ana Tavčar Pirkovič je pokazala model, ki bi ga hotele imeti številne (če le obvladajo hojo na visokih petkah)

Nadvse zanimiv pa je kroj obleke - je na naramnice, kar lepo poudari Marjetkin dekolte. Zgornji del je oblikovan tako, da ob strani razkriva pevkin pas - pokazala je malce gole kože in takoj je jasno, da je njena postava izklesana, saj okrog pasu nima niti trohice maščobe.

Pred časom je priznala, da se je med pandemijo in zaprtjem dejavnosti malce zredila, tako kot njen soprog, Aleš Vovk - Raay. Z disciplino pri hrani in z gibanjem pa ji je uspelo hitro izgubiti odvečne kilogramčke. Zdaj spet s ponosom pokaže svoj vitek stas, oboževalci pa jo vedno zasujejo s številnimi komplimenti - ti so še kako na mestu. Ob vseh obveznostih, ki jih ima, si Marjetka vedno zna vzeti čas zase in poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)