Marjetko Vovk je ta gesta njene mame močno ganila (samo poglejte si, kako simpatična je gospa!)

28. 11. 2023
Deli
Portret pevke Marjetke Vovk iz dua Maraaya (foto: Neo Visuals)
Neo Visuals

Ob tem prizoru je resnično težko zadržati solze - še posebej, ker gre za mamo in hčerko.

Številne družine so močno povezane in si izkazujejo naklonjenost na različne načine - s toplimi objemi, pozornostjo, poljubom ... In med take zagotovo spada družina priljubljene pevke in žirantke šova Slovenija ima talent, Marjetke Vovk. Pred kratkim je doživela lepo presenečenje, ki si ga bo zapomnila za vedno.

To je mama Tine Gaber, res je prava lepotica, se vam zdita kaj podobni?

Imela je namreč koncert v Celju, ki je bil - tako kot drugi njeni koncerti - res lepo obiskan. Oboževalci namreč komaj čakajo, da jo slišijo (pa tudi vidijo) v živo, saj dobro vedo, da bo priredila pravi glasbeni šov, v katerem bodo nadvse uživali, tako kot uživa ona sama.

No, a tokrat je doživela prav posebno presenečenje, ki ga je pokazala tudi svojim sledilcem na Instagramu. Objavila je posnetek, ki pove več kot tisoč besed in je povezan z njeno primarno družino. Medtem ko je sama stala na odru, je pod oder prišla - njena mama. Hotela ji je izročiti šopek rož.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

"Ja mami, no. Še pri 40ih mi take delaš," je presenečeno dejala Marjetka, ko je pod odrom zagledala svojo mamo. Potem jo je povabila, naj kar pride na oder, k njej. Sledil je objem, od sreče (in verjetno tudi presenečenja) pa Marjetka ni mogla zadržati solz.

Opa, srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala svojega dragega v akciji, s tem je res presenetila!

"Pravijo, da sem lepoto podedovala po mami," je še rekla Marjetka. Mama ji je potem izročila šopek in rekla, da ji je prinesla rože, ker ji je polepšala življenje. Gospa je stopila tudi k Marjetkinemu soprogu Raayju oziroma svojem zetu, ga objela in mu dala rožico. Seveda so ob tem bili ganjeni tudi obiskovalci koncerta.

"Po vsej ljubezni, aplavzih, vrtiljaku čustev, ki sva ga doživela z vami včeraj v CELJU, sem tik pred koncem koncerta na odru doživela še eno najlepših presenečenj na nastopih kadarkoli. Takole me je včeraj moja mami ganila z njenimi besedami in me spravila v jok," je ob posnetku zapisala Marjetka.

Seveda je tudi ob tej priložnosti poskrbela, da je bila za koncert urejena resnično lepo. Njeni svetli lasje so zdaj postriženi na paža z dolgim frufrujem, kar ji odlično pristoji. Tako kot čudovita, ozko krojena modra obleka z vlečko, h kateri je obula salonarje z visokimi petami. Ni bila samo paša za ušesa, ampak tudi za oči. Bravo, Marjetka (in njena mami)!

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem