Matej Zemljič zdaj o Gaji Filač povedal svojo resnico, ki so jo mnogi že vedeli

7. 3. 2024
Deli
Matej Zemljič zdaj o Gaji Filač povedal svojo resnico, ki so jo mnogi že vedeli (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Igralec Matej Zemljič zdaj povedal, kako sta se v resnici razumela z igralko Gajo Filač.

Trenutno na POP TV lahko spremljamo serijo Skrito v raju, kjer glavno moško vlogo igra Matej Zemljič, glavno žensko vlogo pa Gaja Filač. V seriji igrata zaljubljenca in seveda mnoge zanima, kako se mlada igralca razumeta, ko kamere ugasnejo in kakšen je takrat njun odnos. Nedavno je nekaj malega o tem povedal kar Matej sam, ki ne skriva, da je igralka Gaja kar precej ambiciozna.

"Sami odlični soigralci so bili ob meni, še posebej lepo sem se ujel s soigralko Gajo Filač. Z Gajo sva oba ambiciozna igralca, zato sva želela vsak prizor narediti najbolje, kot sva lahko. Vsak večer, ko so se drugi družili na obali, sva vadila prizore za naslednji dan. Take predpriprave na snemanje sicer niso običajna praksa, saj vse poteka zelo hitro, a so bile velik plus za naju," je za Primorske novice povedal Matej.

"Večino prostega časa sem preživel v viseči mreži pred svojim apartmajem, gledal na morje in se učil tekst. Celotna ekipa je bila zelo fajn. Žal mi je le, da se nisem več družil z drugimi, vendar po 12-urnem snemanju nisem imel več energije. Z Gajo sva, kot sem že rekel, večere običajno preživela tako, da sva vadila tekst za naslednji dan. Serijo smo snemali leto in pol in to je bilo res zelo lepo obdobje zame," je bil odkrit Matej, ki ni skrival, da je užival stati tudi ob legendarnih igralcih.

"Super mi je bilo snemati tudi z Alešem Valičem, ki je bil moj mentor na akademiji. Žal mi pa je, da nisem imel več prizorov z igralko Vesno Pernarčič in igralcem Gabrom Trseglavom. Njuna lika sta močna in sta velik doprinos seriji. Od njiju bi se lahko še veliko naučil, saj sta izjemna igralca," je še dodal Matej, ki ne skriva, da se od svojih starejših kolegov vedno rad kaj novega nauči.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik