Zdaj je jasno, kaj si je ves čas o Ivanki Trump mislila Melani Trump in tudi zakaj je nosila jakno s slavnim napisom

1. 3. 2024
Deli
Zdaj je jasno, kaj si je ves čas o Ivanki Trump mislila Melani Trump in tudi zakaj je nosila jakno s slavnim napisom (foto: Profimedia)
Profimedia

Vse se zdi, da se Melani Trump in Ivanka Trump nikoli nista prav dobro razumeli.

Družina Trump je večni navdih številnim pisateljem, zato ne preseneča, da je vsakemu članu posebej posvečeno že nešteto knjig, v katerih avtorji med drugim razkrivajo najbolj globoke skrivnosti te slavne družine. Ne le zaradi dejstva, da sta zakonca Trump izjemno bogata, ampak tudi zato, ker sta po zaslugi Donalda Trumpa preživela celo štiri leta v Beli hiši, javnost rada prebere vse, kar je povezano z družino Trump.

Zdaj je vse skupaj še bolj zanimivo, saj je Trump napovedal novo kampanjo za predsedniško kandidaturo, zato ne preseneča, da je luč sveta ugledala tudi nova knjiga. New York Post je dobil vpogled v knjigo Katie Rogers z naslovom 'American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden', v kateri je del posvečen članoma družine Trump, in sicer Melanii in njeni pastorki Ivanki.

Profimedia

Knjiga prinaša zgodbe, ki so se zgodile v določenih predsedniških družinah za zaprtimi vrati, vključno z družino Trump, dotakne pa se tudi odnosa med Melanio in Ivanko ter znamenitega 'I Really Don't Care Jacket', ki ga je nosila nekdanja prva dama. "Melania se je dobro zavedala, da je njen mož predlagal, da njegova starejša hčerka pomaga deliti odgovornosti prve dame, in tega ni bila vesela," piše v knjigi in nato pojasnjuje, da je Melania jakno dejansko nosila kot sporočilo Ivanki Trump.

V knjigi še piše, da sta bili v večnem boju za oblast, Ivanka pa naj bi zamenjala vlogo prve dame in svojo vlogo preusmerila v 'služenje vsej družini, ne le prvi dami'. Melania je tudi ves čas spremljala, kaj o njej pišejo v medijih, njeni kritiki in podporniki, in naj se ne bi strinjala z vpletenostjo Ivanke, njenih bratov in njunih zakoncev v delo Bele hiše.

"Če je kdaj bila bitka glede tega vprašanja, je očitno, da jo je izgubila. Polna štiri leta je bilo težko videti, kje se konča delovanje družinskega podjetja in začne Trumpova administracija." Njena nekdanja pomočnica Stephanie Grisham je razkrila, da je imela Melania Trump ločene finance od moža in da je vse skupaj pozorno spremljala, za vse v zvezi s predporočnimi pogodbami in drugimi finančnimi aktivnostmi pa je imela na voljo svoje odvetnike, ki so v zameno za "dostojno nadomestilo" naredil vse, kar je zahtevala.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave