Melani Mekicar prišla na prireditev v obleki, od katere je težko odtrgati pogled (tega se tudi sama zaveda)

Melani Mekicar prišla na prireditev v obleki, od katere je težko odtrgati pogled (tega se tudi sama zaveda) (foto: Instagram/melanimekicar) Instagram/melanimekicar
15. 12. 2022

Pokazala je, kaj pomeni večna eleganca - ne samo z obleko, tudi s svojo držo.

Mala črna obleka ... Ja, premore jo omara marsikatere dame. A ta, ki jo je na priredtivi Fatalni moški nosila voditeljica Melani Mekicar, je iz povsem druge kategorije. Gre za čudovito in elegantno večerno obleko, ki je na njej videti naravnost sanjsko. Čeprav črna lahko deluje malce dolgočasno, je Melani znala poskrbeti za to, da je na njej čisto drugačna!

Preberite še: Blaž Švab razkril nekaj, kar res ne bi pričakovali in poskrbel za pravo presenečenje (na to ne bi pomislili)

"Fatalnega moškega smo izbiral, zato je blo edino primerno, da si oblečem najbolj Bond-girl primerno obleko iz moje omare," je zapisala simpatična in nasmejana Melani, ki je zraven nosila malo belo torbico, od nakita pa dve zapestnici. Tudi njeni nohti so bili nalakirani s temnim lakom, tako da je končni vtis ... No, zelo šik.

Zraven je obula klasične črne salonarje z visoko petko (za več slik podrsajte desno) in poskrbela za to, da so bile številne oči uprte prav vanjo. Z golimi rameni (obleka nima niti naramnic) se je suvereno sprehodila po prostoru, s simpatičnim nasmehom pa je razorožila na prvi pogled.

Morda vas zanima: To je jekleni lepotec, ki bo odslej v garaži Tine Maze: Kaj pravite na njeno odločitev? Ona navdušenja ne skriva!

Zagotovo je uživala v vsakem trenutku prireditve, na kateri se je trlo znanih Slovenk in Slovencev, ter se zaklepetala s kakšnim gostom. No, vsega le ni razkrila, a prepričani smo, da je domov odšla bogatejša za kakšnega znanca ali znanko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)