O vau! Melania Trump v pomladnem krilu, ki optično zoža pas, vsaka bi ga hotela v svoji omari

O vau! Melania Trump v pomladnem krilu, ki optično zoža pas, vsaka bi ga hotela v svoji omari (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2023

To krilo je mogoče nositi v kombinaciji z različnimi stajlingi, tako da je izjemno hvaležen pomladni kos. Nekdanja prva dama ZDA je pravi dokaz za to!

Razni pomladni družabni (pa tudi bolj formalni) dogodki, ki potekajo na prostem, zahtevajo bolj umirjene videze. Če pa nam pri tem malce zmanjka navdiha in bi raje preizkusile kakšno drugo kombinacijo, se lahko mirno zgledujemo po Melanii Trump. Tokrat je bila v prvem planu bela barva oziroma čudovito krojeno krilo.

Preberite še: Anamaria Goltes končno pokazala, kje se potepata z njenim Luko in kakšna družba ju obkroža

Tak kos, ki si ga je vsekakor vredno omisliti, omogoča neštete kombinacije: od tistih, ki so zelo glamurozne, do bolj umirjenih in sproščenih stajlingov. Modni trendi za pomlad in poletje 2023 se nagibajo k uporabi svetlejših barvnih tonov in Melania Trump je to še kako potrdila.

Morda vas zanima: To je velika ljubezen Jožeta Potrebuješa, jekleni lepotec, ki ga skriva v garaži, pri številnih vzbuja zavist!

Na vrtovih vile Mar-a-Lago v Palm Beachu na Floridi je gostila kosilo na prostem. Za ta dogodek je izbrala belo krilo z visokim pasom, ki lepo zaobjame njene boke in še dodatno poudari njeno vitko postavo. Zraven je izbrala svetlo modro bluzo. Krilo je res kot nalašč za spomladanske dogodke, v kombinaciji s čevlji v kožni barvi in torbico pa je primerno za slovesne zabave. Vnovič je pokazala in dokazala, da ima odličen in nezgrešljiv modni okus, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIA TRUMP WORLD (@melaniatrumpworld)

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?