Anamaria Goltes končno pokazala, kje se potepata z njenim Luko in kakšna družba ju obkroža

23. 5. 2023
Deli
Anamaria Goltes končno pokazala, kje se potepata z njenim Luko in kakšna družba ju obkroža (foto: instagram.com/anamariagoltes)
instagram.com/anamariagoltes

Sredi aprila se je naš košarkarski as Luka Dončić skupaj s svojim dekletom iz ZDA vrnil v domovino na počitnice.

Anamaria Goltes in Luka Dončić svoje zasebnosti ne obešata na velik zvon, le občasno pokažeta kakšen utrinek iz njunega vsakdana na družbenih omrežjih. Ko sta aprila prispela v Slovenijo, nista bila kaj zgovorna o svojih načrtih, a jasno je bilo, da si bosta vzela malce oddiha.

Preberite še: Uf, kako so hude! Gaja Prestor v kopalkah, ki jih bodo hotele imeti številne, njihova barva je čisto nora!

Z njima so pripotovali njuni trije kužki, ki jih vzameta s seboj tudi takrat, ko gresta na počitnice, če je to le mogoče. Hugo, Gia in Viki so trije prikupni psi, ki jima delajo družbo v njunem domu čez lužo, pa tudi v Sloveniji. Očitno so se vsi skupaj odpravili na izlet, saj je Anamaria na svojem Instagram profilu delila nekaj lepih prizorov neokrnjene narave.

Kot je ugotovila ena od sledilk, so se mudili na Veliki planini, kjer so vsi skupaj uživali, kužki pa so imeli veliko prostora za brezskrbno tekanje po travnikih. Moramo priznati, da se nam Anamaria tudi brez make upa in v športnih oblačilih zdi zelo lepa mlada dama, ki zna poskrbeti za svoj lep videz in dobro počutje. Tudi sama vodi športni življenjski slog, saj redno telovadi in pazi na prehrano.

Preberite še: Tak paradiž obkroža kuharskega chefa Bineta Volčiča, nič čudnega, da ga nikakor noče zapustiti

Sicer je priljubljena morska destinacija Luke Dončića otok Krk, kjer si res spočije in si nabere novih moči, tako da se bosta verjetno odpravila tudi tja. A brez hribov očitno pri njima ne gre, če sklepamo po spodnjih prizorih. In tako je tudi prav, vsekakor imajo hribi svoj čar, prav tako kot morje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Oglejte si še iskren pogovor z vplivnico Indiro Ekić, ki v podkastu med drugim razkrije več o odelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave