Metka Albreht ne skriva, kako vroča je njena ljubezen do partnerja, TA prizor je očaral mnoge!

Metka Albreht ne skriva, kako vroča je njena ljubezen do partnerja, TA prizor je očaral mnoge! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
29. 9. 2022

Pokazala je, da zna biti še kako igriva - pa tudi malce nagajiva!

Nekdanja misica in stilistka Metka Albreht ne skriva dejstva, da je v zasebnem življenju še kako izpolnjena in srečna! Ima dva otroka, starejšo hčerko in mlajšega sina ter partnerja, s katerim sta zelo povezana in po vrsti let še kako zaljubljena. To je pokazala s fotografijo, ob kateri se je marsikomu raznežilo srce.

Preberite še: Nika Urbas pokazala, kakšno spodnje perilo jo navdušuje: V njem je pozirala kot pravi fotomodel, čudovita je!

"Prejle sem bla v skejt parku. Z Etijenom. Sedela sem na klopici. Čakala Matjaža.
Matr, ta moj črnuh je meni še vedno tako privlačen. Tako mamljiv. Una njegova lažerna hoja, temna očala in črni jensi spuščeni na boke. Huh. Še vedno se mi zavrti, ko za moment pomislim na tiste trenutke, ko sva mal sama. Tale moj moški danes praznuje. Danes je njegov dan. Želim mu, da bi se še bolj zavedal kako je srečen. Kako mu v življenju nič ne manjka. Da ima v bistvu vse. Dva zdrava otroka, žensko ki je nora nanj in štajerske frende, ki kljub razdalji ohranjajo prijateljsko zaupniško vez. Dragi moj, želim ti vse lepo. Najlepše. Ostani zdrav, ostani veder, nasmejan, malo nor in seveda moj!," je zapisala ob sliki, na kateri se poljubljata.

Jasno je, da gre za par, ki je znal - kljub vsem zahtevam pa tudi pastem sodobnega življenja - v svojem odnosu ohraniti strast in ljubezen. To pa ni kar samoumevno, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)