Miha Hercog pokazal, s kakšno lepotico po ločitvi pije kavo in mnogi so bili presenečeni

10. 4. 2024
Deli
Miha Hercog pokazal, s kakšno lepotico po ločitvi pije kavo in mnogi so bili presenečeni (foto: Planet TV/Posnetek zaslona)
Planet TV/Posnetek zaslona

Miha Hercog je nedavno pokazal, s kom pije kavo, odkar se je ločil od pevke Saše Lendero.

Glasbenika Miha Hercog in Saša Lendero sta imela lani zares turbolentno leto, saj je kot strela z jasnega udarila novica, da se po več kot 20 letih skupine poti ločujeta.  "Nikoli ne kličem novinarjev, zlasti ne v zvezi z zasebnim življenjem. Zelo nerada razlagam o svoji ločitvi. V resnih intervjujih naredim izjemo le zato, da bi morda kdo, ki se je kot jaz znašel v temnem obdobju, vedel, da s časom postane jasneje, lažje," je bila Saša pred časom iskrena za Onaplus.

"Ljudje radi rečejo, da te tisto, kar te ne ubije, krepi. Glede tega imam mešane občutke. Če nekaj preživiš, dobiš razumevanje, vpogled, pametnejši si, več opaziš. Po drugi strani pa bolečine, hude travme puščajo brazgotine. Srce ni več gladko, temveč je labirint okoli brazgotin. Težke izkušnje niso vedno blagoslov, so tudi breme. Ko izgubiš zaupanje, ga boš zelo težko znova pridobil, tudi ob ljudeh, ki bi si ga zaslužili. Sprašujem se, ali lahko dobimo nazaj nedolžen, zaupljivi del sebe, ki je najbolj čist," je bila takrat čisto iskrena v intervjuju.

Miha Hercog/Instagram

Počasi sta šla tako Miha, kakor tudi Saša naprej in zdi se, da so najtežji trenutki zdaj že za njima. Miha zelo veliko dela in je tako ves čas razpet med Nemčijo in Slovenijo, saj veliko dela tudi za nemški glasebeni trg. Ko pa je doma in ima malo več časa, takrat pa rad skoči na kavo ali pijačo s prijatelji in uživa v sladkem niču in lepem vremenu.

Nedavno je tako pokazal, kako si je privščil kavo s Tadejo, lepo učiteljico joge, s katero so ga po ločitvi večkrat povezovali, saj so bili mnogi prepričani, da sta par in da je morda prav ona kriva za ločitev s Sašo Lendero. Miha je kasneje vse zanikal in priznal, da sta le dobra prijatelja, a se zdi, da vsi te zgodbe morda le niso povsem kupili in še vedno mislijo, da se med njima nekaj plete.

Kakorkoli že, Miha svoje zasebno življenje po ločitvi precej skriva in ostaja skrivnosten glede svojega ljubezenskega satusa. Zato še vedno ni jasno ali je še vedno samski ali pa je morda že našel novo srečo v ljubezeni. Kakorkoli že, vse se zdi, da osamljen prav gotovo ni, saj ni malo dam, ki bi mu rade delale družbo in kdo ve, morda bo že to poletje spet v dvoje.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk