'Milijonar' Bobovnik še ni rekel zadnje besede

'Milijonar' Bobovnik še ni rekel zadnje besede (foto: Planet TV) Planet TV
16. 8. 2019

Če je nekoč Slavko Bobovnik v Odmevih delil resne teme, nas zadnje leto pozdravlja z vročega stola Milijonarja. Naši gledalci, ki so po Slavkotovem mnenju najbolj potrpežljivi na svetu, ga bodo lahko spremljali tudi to jesen, saj se priljubljeni kviz Milijonar na Planet TV vrača tudi z drugo sezono, prijave pa so že odprte.

V prvi sezoni Milijonarja s Slavkom Bobovnikom se je na vročem stolu preizkusilo 98 tekmovalcev. Med njimi je bilo le 13 tekmovalk, zato si ekipa letos želi, da bi se bolj opogumile tudi ženske. Nekateri tekmovalci v prvi sezoni so pokazali res bogato znanje, spet druge je močno zdelala trema in so jim tudi na videz lahka vprašanja povzročila kar nekaj težav. Dva tekmovalca bi tako svojo pot končala že pri prvem vprašanju, če ju voditelj Slavko Bobovnik ne bi opomnil, naj še enkrat dobro premislita. Po drugi strani so se najbolje odrezali tekmovalci, ki so pravilno odgovorili na 12 vprašanj. V prvi sezoni smo si lahko ogledali tudi posebno oddajo, v kateri so se preizkusili kandidati za evropske poslance, izkupiček pa je šel v dobrodelne namene.   

Prijave za drugo sezono najbolj znanega televizijskega kviza na svetu so že odprte in če bi radi poskusili odgovoriti na 15 vprašanj, ki vam lahko prinesejo 100 tisoč evrov, lahko pišete na milijonar@planet-tv.si.