V srcu Mirjam Poterbin nekdo zaseda posebno mesto, in tukaj je razlog zakaj

28. 6. 2023
Deli
V srcu Mirjam Poterbin nekdo zaseda posebno mesto, in tukaj je razlog zakaj (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Vedno je veljala za damo z velikim srcem - še posebej, ko gre za štirinožne hišne ljubljenčke.

Mirjam Poterbin, mama našega košarkarskega asa Luke Dončića, ne skriva svoje velike ljubezni - tiste do malih kosmatincev. Očitno je svoje nagnjenje prenesla tudi na sina, saj ima tudi Luka doma kužke. In ne le enega, temveč kar tri! Z njegovo Anamario se skupaj s štirinožnimi prijatelji odpravita tudi na dopust in jih vzameta s seboj vedno, ko je to le mogoče.

Preberite še: Tukaj so posnetki Luke Dončića in Anamarie Goltes na razkošni večerji na Rabu, sezulo nas je, kaj je jedel Luka

Tudi Mirjam niti malo ne zaostaja za njima. Pri njej doma so kužki stalnica. Pred štirimi leti se je žal poslovil njen takratni kuža, koker španjel, ki mu je bilo ime Nody. Prek družbenega omrežja je sporočila: "Ne mine dan, da ne bi pomislili nate. Za vedno najboljši prijatelj. Zelo te pogrešamo." A brez štirinožca v domu ni prav dolgo zdržala.

Tako ji zdaj družbo dela ljubki psiček Tai, ki je pasme cavalier. Očitno sta zelo povezana, saj se je z veseljem stisnil k svoji lastnici. Sama je ob ljubkem prizoru zapisala: "Tisti, ki pravijo, da so diamanti dekletovi najboljši prijatelji, niso nikoli imeli psa." In s tem je povedala zelo veliko, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Z njo se strinjajo številna dekleta in dame, tudi Anamaria Goltes, ki občasno oboževalce razveseli s kakšnim prizorom v družbi svojih štirinožnih prijateljev, kot je to naredila konec letošnjega maja, ko se je s psi odpravila v hribe. Ni skrivala dejstva, da svoje štirinožce dojema kot družinske člane - prav tako kot njen Luka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Res je lepo, ko starši znajo prenesti ljubezen do živali na svoje otroke, kajne? Mirjam je to očitno naredila na pravi način, saj so psi tudi v domu njenega sina tretirani tako, kot si pravzaprav te zveste živali zaslužijo - kot družinski člani.

Morda vas še zanima: Sanja Modrič se je temu dopustu dolgo upirala in tukaj so vse podrobnosti zakaj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.