Mirjam Poterbin je s tem "sezula" čisto vse! Pokazala je, kako je videti v akciji in kaj vse obvlada

7. 6. 2023
Deli
Mirjam Poterbin je s tem "sezula" čisto vse! Pokazala je, kako je videti v akciji in kaj vse obvlada (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Mama našega košarkarskega asa Luke Dončića res ni od muh. V svojem poklicu je zelo spretna, ima dolgoletne izkušnje in nič čudnega ni, da ji zaupajo mnoge dame, ki je ne morejo prehvaliti!

Mirjam Poterbin ima veliko razlogov, da je lahko še kako ponosna nase. Njen sin, ki mu je vedno stala ob strani, dosega izjemne uspehe, a tudi sama vsekakor ni od muh. Poslovno je uspešna dama, saj je lastnica salona lepote - in pred kratkim je odprla vrata ter pokazala, kako je videti notranjost.

Preberite še: Darja Gajšek ob tem ni mogla skriti svojih čustev, zgodilo se je prvič in nekaj takega si zapomniš za celo življenje

Zdi se, da v njem vlada čudovito vzdušje in njene stranke se lahko resnično sprostijo ter prepustijo veščim rokam, ki poskrbijo za njihovo kožo in lep videz. "Sem Mirjam Poterbin, lastnica lepotnega salona," se glasijo besede, s katerimi je Mirjam začela s predstavitvijo na posnetku, ki ga je objavila na Instagramu. Hkrati je razkrila, da v salonu dela že več kot dve desetletji, kar je res lep dosežek. To pomeni, da ima veliko znanja in izkušenj, ter da izjemno lepo poskrbi za svoje stranke.

Preberite še: Nataša Pirc Musar je s to fotografijo pritegnila toliko pozornosti, da bodo mnogi še zelo dolgo govorili o njej

"Ko zapustite naš salon, boste odšli s preobrazbo, ki sega globlje od zgolj vašega videza. Sijaj v vaših očeh bo odseval srečo, samozavest in popolno zadovoljstvo," je Mirjam zapisala ob objavljenem video posnetku, s katerega je mogoče razbrati, da je salon res lepo urejen. Vsaka dama, ki je kdaj obiskala salon lepote, dobro ve, da samo vzdušje zelo vpliva na počutje ter sprostitev, in pri Mirjam so tega zagotovo v veliki meri deležne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @salon_lepote_mirjam

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.