Miša Molk v tem mini bikiniju kaže noro raven trebušček in obrača vse glave

18. 8. 2023
Deli
Miša Molk v tem mini bikiniju kaže noro raven trebušček in obrača vse glave (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Legendarna voditeljica Miša Molk je v mini bikiniju na plaži prava sirena.

"Leta …, ta leta …, saj še kar lepo in umirjeno curljajo, ker te ne napade vse naenkrat. Najprej malo podaljšaš krilo, zamenjaš šminko, zvišaš dekolte, izostriš pozornost in znižaš pričakovanja. Zardevanje mine, oklevanja je manj. Nestrpnost do nesmislov se sicer igličasto zaostri, ampak za neumnosti in blebetanja pa ne dviguješ več sredinca," je na svojem Facebook profilu zapisala voditeljica Miša Molk, ki je ob tem pokazala fotografijo iz nekih drugih časov.

Nina Osenar pokazala, kako se po štirih letih hude izgorelosti zares počuti

V svojem mini bikiniju je na plaži izžarevala čar morske sirene, ki je pritegnil mnoge poglede. Njena prisotnost je vzbujala občudovanje, saj je bila videti naravnost sanjsko. Čarobna privlačnost, ki jo je izžarevala takrat, je očitno neusahljiva, saj se njena lepota skozi čas le še poglobljuje, podobno kot dozorelo vino. Njeno zapeljivo počutje je preprosto neustavljivo in čas ji le dodaja še večjo globino, ki je ni mogoče prezreti.

Miša je letos odšla v pokoj in ob tem je zapisala, da se bo zopet odšla malo potikat po svetu. "Se grem končno malo potikat ... Kmalu. Upam, da me bosta gnala isti pogum in radovednost kot pri osemnajstih," je zapisala na svojem Facebooku in prav gotovo, da ji tiste najstniške radovednosti nikoli ne bo zmanjkalo.

No, mnogi bi si v tem poletju želeli še kakšno njeno fotografijo v kopalkah in poletja še ni konec, zato tudi upanje še vedno ostaja.

Bonus video: Pogovor z Ano Roš.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem