Nina Osenar pokazala, kako se po štirih letih hude izgorelosti zares počuti

17. 8. 2023
Deli
Nina Osenar pokazala, kako se po štirih letih hude izgorelosti zares počuti (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Voditeljica Nina Osenar se je nedavno vrnila na družabna omrežja in pokazala, kako je danes z njenim počutjem.

Voditeljica Nina Osenar je zadnja štiri leta bila hudo bitko z izgorelostjo, zdaj pa se počasi že vrača v javnost in od časa do časa pokaže tudi kakšne video na Instagramu, kjer njeni sledilci lahko vidijo, kako je danes z njo in kako najraje preživlja svoj čas.

Nina ne skriva, da si zdaj želi nadoknaditi ves tisti čas, ki ga je v času izgorelosti izgubila in kar čim več časa preživeti s svojim sinom, s katerim se v zadnjih štirih letih ni uspela kaj preveč ukvarjati, saj so bili vmes časi, ko ni mogla niti vstati s postelje, kaj šele, da bi lahko poskrbela za svojega malega princa.

Nina Osenar po dolgem času pokazala sina Marlona in mnogi so bili osupli, da je že tako velik

V intervjuju za Jano je večkrat poudarila, da ji je mož Dejan neizmerno pomagal in ji ves čas stal ob strani, ko je šla skozi najbolj temne čase in zdi se, da je njuna ljubezen zdaj še bolj trdna, nedavno pa sta se celo poročila in Nina zdaj nosi tudi njegov priimek, odslej je Nina Osenar Kontrec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

"Imela sem čudovit porod, prvi meseci materinstva so bili neskončno veselje. Štiri mesece po porodu pa sem postajala čedalje bolj utrujena. Spala nisem skoraj nič, saj je Marlon, tako brezmejno ljubek dojenček, hitro dojel, da bo dobil jesti, kadar bo hotel; da ga bom crkljala podnevi in ponoči," je za Jano opisala svoje prve mesece materinstva.

Nato pa se je vse susulo in trajalo dolgo časa, da je spet zbrala toliko energije in moči, da se je lahko počasi začela skrbeti zase. Danes ne skriva, da je hvaležna za vsak dan, ko se dobro počuti in da ničesar več ne jemlje samoumevno. Vsekakor je lahko mnogim opomnik, ki morda ignorirajo prve znake, da je treba sebe vedno postaviti na prvo mesto.

Zdaj je že pokazala, kako se zdaj počuti, priznava, da za sprehode še nima dovolj energije, jo ima pa za kolesarjenje in v teh trenutki zares uživa in se prepušča naravi in svežemu zraku in poletju. Lepo jo je videti, da je spet bolje in vse se zdi, da bo počasi hudo bitko z izgorelostjo pustila za seboj.

Bonus video: Pogovor z Ano Roš.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem